amin.manager 0 ارسال شده در خرداد 92 با سلام دوستان سایت پیامک ایرانیان پشتیبانی نداره!!!!!!!!! خبرنامه پیامکی داخل سایت جومینا هم کار نمیکنه. بنده رو حساب کامپوننت خبرنامه پیامکی رفتم ازشون پنل گرفتم ولی حالا ماژولش ارور میده: Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access /home/tpmgir/public_html\includes\defines.php in /home/tpmgir/public_html/modules/mod_irpayamaknewsletter/submit.php on line 12 Warning: require_once(/home/tpmgir/public_html\includes\defines.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/tpmgir/public_html/modules/mod_irpayamaknewsletter/submit.php on line 12 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/tpmgir/public_html\includes\defines.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/tpmgir/public_html/modules/mod_irpayamaknewsletter/submit.php on line 12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin.manager 0 ارسال شده در خرداد 92 کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟ الان سه روزه به پیامک ایرانیان درخواست پشتیبانی دادم اصلا کسی جواب نمیده، بابا حداقل داخل سایت جومینا مال خودتون رو درس کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 92 درود بر شما مطمئن هستید کار نمیکنه؟؟!؟ http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13699187381.jpg لطفاً آدرس سایت خودتون را بفرمائید تا بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin.manager 0 ارسال شده در خرداد 92 بسیار ممنون از پاسخگویی شما ممنون میشم چک کنید: http://saeedseyf.ir/index.php/2011-05-02-12-33-12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 92 سرور شما توانایی خواندن فایل کد شده را ندارد برای این منظور در این سرور باید از افزونه کد نشده استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin.manager 0 ارسال شده در خرداد 92 هاست بنده سی پنل 11 هست، میشه خواهش کنم افزونه کد نشده رو به بنده بدید؟ خواهش میکنم کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin.manager 0 ارسال شده در خرداد 92 دوستان لطفا کمک کنید، من به مدیر سرور گفتم سورس گاردین هم نصب کرد این مشکلو چجوری حل کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 92 از این لینک نصب بفرمائید ببینید درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin.manager 0 ارسال شده در خرداد 92 با تشکر ولی متاسفانه حالا با این ارور مواجه شدم: Warning: realpath() [function.realpath]: open_basedir restriction in effect. File(/usr/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20090626) is not within the allowed path(s): (/home/tpmgir/public_html) in /home/tpmgir/public_html/modules/mod_irpayamaknewsletter/mod_irpayamaknewsletter.php on line 2 extension_dir does not exist: /usr/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20090626 لطفا کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود به مدیریت هاست ارور رو نشون بدید باید رفع کنند 1 واکنش ها : علی موذنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 92 با سلام دوست عزیز اولا افزونه های رایگان پشتیبانی ندارند در ضمن این مشکل مربوط میشه به سرور شما نه افزونه پیامکی ما یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hrahmanius 0 ارسال شده در خرداد 94 (ویرایش شده) سلام دوستان. من خبرنامه پیامکی را برای نسخه 1.5 دریافت کردم.ولی علیرغم پیام نصب با موفقصت را میده ولی وقتی توی پنل ادمین روی ایتم مربوطه کلیک میشه فقط یک صفحه خالی نمایش میده.میشه دوستان راهنمایی کنند مشکل بنده هم حل بشه. ویرایش شده خرداد 94 توسط hrahmanius نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در خرداد 94 باسلام نمایش خطاها رو فعال کنید و مجدد صفحه رو باز کنید خطا رو اینجا اعلام کنید تا چک شود یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hrahmanius 0 ارسال شده در خرداد 94 نمایش خطا رو هم فعال کردم ولی باز هم صفحه سفیده.یه سوالی که پیش اومده اینه که توی پوشه com_smsnewsletter خالی هستش وفقط یه index.html وجود داره.ایا این طبیعی هستش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hrahmanius 0 ارسال شده در خرداد 94 باید به اطلاع عزیزان برسونم وقتی این کامپوننت را نصب کردم سایت رو غیر فعال کرده بودم وصفحه سفید در پنل مدیریت انتخاب این کامپوننت میومد.ولی وقتی سایت را فعال کردم دیدم با نصب این کامپوننت سایت هم یک صفحه سفید میشه!!!با حذف این کامپوننت دوباره سایت به حالت عادی برگشت.عزیزان لطف کنند راهنمایی کنند ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما از کجا دانلود کردید ؟ توجه داشته باشید دیگر جوملا 1.5 پشتیبانی نمی شود و بهتر است روی جوملا 2.5 یا 3 مهاجرت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hrahmanius 0 ارسال شده در خرداد 94 هر دو 1.5 و2.5 این مشکل رو دارند.از جومینا دانلود شده.رو دوهاست متفاوت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hrahmanius 0 ارسال شده در خرداد 94 (ویرایش شده) سلام .دوستان عکس را ببینید ونظر بدید مشکل چیست؟من خبرنامه پیامکی را از سایت پیامک ایرانیان دریافت کردم.eset smart security این فایل را اجازه دانلود نمیده. ویرایش شده خرداد 94 توسط hrahmanius نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما به دلیل نرم افزاری که کد کرده این مشکل رو بوجود اورده شما با خیالت راحت می توانید دانلود کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hrahmanius 0 ارسال شده در خرداد 94 سلام مجدد .دوستان کمک کنید این ماژل خبرنامه پیامکی 1.5 رو مشکل ما حل بشه دمتون گرم به نظر یه جای کار مشکل داره!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما نمایش خطا را فعال کنید تا متن خطا نمایش داده شود مدیریت سرور باید این کار را انجام دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در خرداد 94 باسلام یکبار کلا افزونه رو پاک کنید ، همینطور فایل ها دیتابیس رو هم چک کنید که جدولی باقی نمونه، مجدد نصب کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر