amirsvf 1 ارسال شده در خرداد 92 سلام دوستان من پلاگین تابر جومینا رو میخواهم چپ چین کنم اما الان چند ساعت وقتمو گرفته اساتید لطفا میشه کمک کنند من کدوم فیل پلاگین را ویرایش کنم این پلاگین را برای قسمت انگلیسی یک شرکت می خواهم با تشکر tabber_joomina_ir.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود اینجوری که یه خورده سخت میشه برای ما شما یه کاری کن یا فایل css نسخه انگلیسی رو جایگزین کن یا دمو بده ما بهتر و راحتر راهنمایی کنم 1 واکنش ها : amirsvf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirsvf 1 ارسال شده در خرداد 92 درود اینجوری که یه خورده سخت میشه برای ما شما یه کاری کن یا فایل css نسخه انگلیسی رو جایگزین کن یا دمو بده ما بهتر و راحتر راهنمایی کنم با تشکر آدرس سایت پیغام خصوصی شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود در فایل stle.css خط 28 کدی div.tabber_nav li.tabber_tab را دارید که مقداری float:right; رو در خود دارد به float:left; تغیر بدید موفق باشید 1 واکنش ها : amirsvf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر