infoh 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام من یک قالب با نرم افزار آرتیستر درست کردم ولی وقتی روی سایت نصب کردم همه چیزخوب بود به غیراز منوها عکس تمپلت و همچنین دموی سایت رو هم میذارم http://parsferdos.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود خوب مشکلش چیه؟ ماکه هیچ منویی نمی بینیم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infoh 0 ارسال شده در خرداد 92 درود خوب مشکلش چیه؟ ماکه هیچ منویی نمی بینیم! سلام مشکل همینجاست که هیچ منویی نیست نه منوی بالا نه منوی سمت راست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود از اول همین بود؟ یا یهو اینجور شد؟ کامل توضیح بدید تا اگر راه حلی وجود داره سریع تر بهش دست پیدا کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infoh 0 ارسال شده در خرداد 92 درود از اول همین بود؟ یا یهو اینجور شد؟ کامل توضیح بدید تا اگر راه حلی وجود داره سریع تر بهش دست پیدا کنید سلام من قالب روساختم بعدنصب کردم ولی منوها نیومدند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 دوست عزيز بايد منوهاتو در قالب جديدت تتعريف كني. ماژولها= جديد=ايجاد منو= بعد موقعيتتو انتخاب كن براي منوت كه در قالبهاي ارتيستر معمولا position1 هستند . 3 واکنش ها : parastooo، محمدحسین میری و infoh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infoh 0 ارسال شده در خرداد 92 دوست عزيز بايد منوهاتو در قالب جديدت تتعريف كني. ماژولها= جديد=ايجاد منو= بعد موقعيتتو انتخاب كن براي منوت كه در قالبهاي ارتيستر معمولا position1 هستند . سلام من تونستم منوی بالا رو بیارم اما منوی سمت راست رو نتونستم بیارم اگه ممکنه راهنمائی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 بازم یه ماژول از نوع ایجاد منو انتخاب کنید و موقعیتشو به سمت راست تنظیم کنید. 1 واکنش ها : parastooo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parastooo 1 ارسال شده در آبان 92 ممنون عالی بود من هم استفاده کردم جواب داد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما به تالار تخصصی جوملا,جومینا خوش آمدید اگر مشکلی مشابه دارید در ادامه همین تاپیک واضح تر بیان کنید. اگر مشکل دیگر دارید در بخش جدید و تاپیک جدید. چون علامت سوال قرار داده اید! 1 واکنش ها : parastooo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parastooo 1 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما به تالار تخصصی جوملا,جومینا خوش آمدید اگر مشکلی مشابه دارید در ادامه همین تاپیک واضح تر بیان کنید. اگر مشکل دیگر دارید در بخش جدید و تاپیک جدید. چون علامت سوال قرار داده اید! ته حل شد ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر