nasimesaba101 4 ارسال شده در خرداد 92 سلام دوستان. من نمیدونم جریان چیه که وقتی به هاستم مراجعه میکنم می بینم 100 یا 150 مگ پر شده. در حالی که من فوقش یک مگ مطلب گذاشتم. رنز رو هم تغییر دادم ام بازم فضا هی پرتر می شه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در خرداد 92 سلام دوستان. من نمیدونم جریان چیه که وقتی به هاستم مراجعه میکنم می بینم 100 یا 150 مگ پر شده. در حالی که من فوقش یک مگ مطلب گذاشتم. رنز رو هم تغییر دادم ام بازم فضا هی پرتر می شه. درود بررسی کنید در هاست که چه فایل هایی افزایش حجم پیدا کردند. سپس گزارش کنید تا بررسی شود. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khore_64 1 ارسال شده در بهمن 92 سلام من هم همین مشکل رو دارم بیشترین حجم رو الان تو هاستم فولدر cache/page داره که حدود 350 مگ هست اگه پاکش کنم اشکالی ایجاد میشه ؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام پوشه cache نباید انقدر حجیم باشه، سایتتون پربازدیده؟ برای کش کردن چه تنظیماتی در سایت انجام دادین؟ با خالی کردن پوشه کش مشکلی پیش نمیاد 1 واکنش ها : khore_64 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khore_64 1 ارسال شده در بهمن 92 من فقط تیکش رو زدم که کش کنه چون تو یهینه سازی سئو گفتن تاثیر داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر