yousof2000 36 ارسال شده در خرداد 92 سلام به همه دوستان من دستورات روش "فونت فیس" رو بطور کامل بر روی قالب(که با نرم افزار آرتیستیر طراحی شده) اعمال کردم ، اما هیچگونه تغییری در سایت مشاهده نکردم خواستم ببینم کسی میتونه راهنماییم کنه؟ با تشکر 1 واکنش ها : ghasemjoomina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود پست آقای صفرعلی رو در این تاپیک مشاهده کنید : http://forum.joomina.ir/topic/20114-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D9%88%D9%86%D8%AA-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-sj-worldnews/#entry97076 1 واکنش ها : ghasemjoomina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در خرداد 92 اون پست کمکی بهم نکرد من فونت مورد نظرم رو با چهار فرمت مختلف توی پوشه ای با نام "فونت" در هاست سایت آپلود کردم و کدهای زیر رو در "سی اس اس" قالبم وارد کردم @font-face{ font-family:'Droid Arabic Naskh'; src: url('fonts/Droid Arabic Naskh_font.eot'); format('embedded-opentype'); src: url('fonts/Droid Arabic Naskh_font.woff'); format('woff'); src: url('fonts/Droid Arabic Naskh_font.ttf'); format('truetype'); src: url('fonts/Droid Arabic Naskh_font.svg'); format('svg');} و در جاهایی که لازم بود کد زیر رو وارد کردم p{font-family:'Droid Arabic Naskh',sans-serif;} اما حتی در کامپیوتر خودم هم که فونت مورد نظرم رو نشون می داد حالا دیگه با فونت "آریال" نشونش میده و به محض عوض کردن قسمتی از کدها مطالب سایت رو با فونت مورد نظرم نشون میده مشکل از کجاست؟ کسی میتونه کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود از !important برای جاهایی که لازم بود فونت رو تغیر بدید استفاده کنید ببینید جواب میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر