fcmatoo 40 ارسال شده در خرداد 92 سلامدوستان یک سوال !من این فرمهائی که با rs from می سازم ! فیلدهایش در کجای دیتابیس و php می شینه !؟یعنی تو php در کجا می توانم ببینمش ! ؟من 50 تا فرم دارم !می خواهم اینها را ببینم ! (فیلدها و ارسالی های کاربر را ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام فرمهای ساخته شده اطلاعاتش در جدول rsform_forms ذخیره میشه . البته در قسمت مدیریت دکمه . یا لینک پیشنمایش هم هست که نمای فرم در سایت رو ببینید اطلاعاتی هم که کاربر ارسال میکنه علاوه بر نمایش در تب Manage Submissions در جداول rsform_submissions و rsform_submissions_values ثبت میشه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در خرداد 92 سلام عزیز م دانم من می خواهم بدانم این فرم ساز : + چه جوری کانکشن می زنه + کئری که به دیتا بیس می فرسته چیه و پاسخی که از دیتا بیس می آید + چه جوری تو فرم می شیند( چه جوری ست می شود) همین ! دلیل ! من می خواهم گزارش گیری های خاصی از فرمم انجام بدهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر