mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 92 سلام دوستان من وقتی وارد مدیریت کامپوننت com_rokgallery میشم بعد از انجام کارهام.برای خروج از این کامپوننت مجبورم کلا از محیط مدیریتی سایتم خارج بشم چون دکمه بازگشت یا بستن نداره . چکار کنم میشه لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 سلام مگه وقتی این کامپوننت باز میشه شما منوهای سرپرستی جوملا رو بالای صفحه ندارید؟ اگر نه خب این کامپوننت رو در پنجره جدید باز کنید یا اینکه دوباره ادرس صفحه اول مدیریت جوملا رو بزنید تا به عقب برگردید 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 92 همه حرفای شما درست.من میخوام بدونم این کامپوننت مثل بقیه کامپوننتها واقعا دکمه بستن و بازگشت نداره؟؟ یا نسخه ای که من نصب کردم مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 92 شما کامپوننت دیگری با همین امکانات این کامپوننت برای جوملا 1.5 میشناسید که بمن معرفی کنید.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 الان متوجه شدم این افزونه مخصوص جوملا 2.5 و 3 هستش برای همون تو جوملا 1.5 شما اونجوری نشون میده و بازگشت نداره برای جوملا 1.5 اینجا رو ببینید http://archive.extensions.joomla.org/extensions/photos-a-images/galleries/photo-gallery 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر