n.naghavi 2 ارسال شده در خرداد 92 سلام دوستان. می شه لطفا منو راهنمایی کنید؟ من یه فونت جدید مثل بی یکان می خوام تو سایت باشه و محتوای سایت با اون نمایش داده بشه. چطوری این فونت رو به سایت اضافه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود این یک نمونه اضافه کردن فونت دلخواه به سایت است @font-face{font-family:joomina; src: url("../_fonts/BYekan.eot?#iefix") format("embedded-opentype"), url("../_fonts/BYekan.woff") format("woff"), url("../_fonts/BYekan.ttf") format("truetype");} فونت ها باید در پوشه _fonts یا هر چی که دوست داشتید باشه دقت به ادرس دهی بکنید این پوشه در پوشه قالب سایت تون باید قرار بگیره بعد نام فونت که joomina هست رو در همه جا می تونید بکار ببرید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در خرداد 92 خوب این کد ها باید کجا اضافه بشه؟ من تو پوشه /templates/esme-ghaleb/fonts فونت هارو ریختم ی فایل css هم ایجاد کردم(روی سیستم خودم) بعدش این کد رو وارد کردم @font-face { font-family: BFarnaz; src: url("esme-sit/templates/esme-ghaleb/fonts/BFarnaz.eot") /* EOT file for IE */}@font-face { font-family: BFarnaz; src: url("esme-sit/templates/esme-ghaleb/fonts/BFarnaz.ttf") format("truetype"); /* TTF file for CSS3 browsers */}@font-face { font-family: BFarnaz; src: url("esme-sit/templates/esme-ghaleb/fonts/BFarnaz.woff") format('woff'); /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1 */} بعدش فایل css رو به مسیر /templates/esme-ghaleb/fonts آپلود کردم اما این فونت کار نمیکنه دلیلش چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود تاکید کردم که ادرس دهی رو درست انجام بدید شما بد آدرس دهی کردید در css از همون جایی که ادرس رو میدید باید ادرس دهی کنید یعنی شما از esme ghaleb باید ادرس دهی کنید. به css که مسلط باشید مشکلی نخواهید داشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در خرداد 92 این روش هم تست کردم اما قبول نمیکنه نگفتید این فایل css رو باید کجا بریزم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 در فایل CSS اصلی تون یا هرجایی که فایل CSS باسه و شما بخواین اونجا همین فونت باشه در گوگل سرچ کنید مطمئنن یه جا کار اشتباه می کنید که کار نمی کنه در گوگل بگردید آموزش زیادی داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 کد زیر رو وارد فایل style.css کنید font-face{ font-family:joomina; src: url("../fonts/BFarnaz.eot?#iefix") format("embedded-opentype"), url("../fonts/BFarnaz.woff") format("woff"), url("../fonts/BFarnaz.ttf") format("truetype"); } تو همون فایل کد زیر هم وارد کنید body{ font-family:joomina !important; } هر جا که خواستید فونت اینجور بشه از font-family:joomina !important; استفاده کنید موفق باشید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در خرداد 92 این کار رو هم انجام دادم اما تغییر نرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام تاپیک زیر را ببینید و براساس فایلهای مربوط به فونتتون کدنویسی کنید http://forum.joomina.ir/topic/20114-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D9%88%D9%86%D8%AA-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-sj-worldnews/#entry97076 موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر