n.naghavi 2 ارسال شده در خرداد 92 سلام دوستان. می شه لطفا منو راهنمایی کنید؟ سایت منو ببینید. www.poostnes.com صفحه ی اول کامل نشون داده می شه . اما بقیه ی صفحات هیچی نشون نمی ده. این وب سایت تا الان کامل و صحیح کار می کرد. نمی دونم چه اتفاقی افتاده که اینطوری شده.لطفا هرکس می تونه منو راهنمایی کنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود آدرس برای من اشتباهه اینطور که معلومه می تونه از تغیراتی که در css دادید باشه و ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
n.naghavi 2 ارسال شده در خرداد 92 درود آدرس برای من اشتباهه اینطور که معلومه می تونه از تغیراتی که در css دادید باشه و ... اما من اصلا سی اس اس رو تغییر ندادم. یه جواب عملی و کاربردی بدین لطفا. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود آدرسی که دادید اشتباهه باید ببینیم مشکل از چی می تونه باشه با همه قالب ها مشکل دارید یا فقط همین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر