روناتا 6 ارسال شده در خرداد 92 سلام چطور میشه تو جوملا یه صفحه رو با دو تا آدرس متفاوت باز کرد؟ یه چیزایی راجع به ماژول mod_rewrit خوندم اما اصلا نمی دونم چطور میشه ازش استفاده کرد اگه راهنمایی کنین ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود درست متوجه نشدم با دو ادرس نمایش بدید ؟ وقتی شما سئو جوملا رو فعال کنید عبارت index.php حذف می شود پس از این پس شما هم ادرس تون با index.php باز خواهد شد و هم بدون index.php کاری که با mod_rewrite میشه انجام داد اینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روناتا 6 ارسال شده در خرداد 92 با تشکر از آقای میری منظور من اینه که مثلا آدرس http://guilan.irib.ir/index.php?option=com_content&view=section&id=61&Itemid=287 یه صفحه اینترنی رو باز میکنه و آدرس http://guilan.irib.ir/tv هم همون صفحه رو باز میکنه این چجوری امکان داره؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روناتا 6 ارسال شده در خرداد 92 دوستان کسی پاسخ نمیده؟ :( :( :( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در خرداد 92 درود اگر شما هر دو مطلب رو باز کنید متوجه میشید که هر دو به یک آدرس ختم میشوند! اگر شما کوتاهی لینک مد نظرتون هست میتونید از سایت هایی که لینک ها رو کوتاه میکنند بهره ببرید پایدار باشید 2 واکنش ها : روناتا و Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روناتا 6 ارسال شده در خرداد 92 با تشکر از آقای آمره ای راستش سایت های کوتاه کننده آدرس رو چک کردم اما اینا برای تبلیغات خودشون ابتدا آدرس سایت خودشون رو اضافه میکنن و بعد آدرس انتخابی من رو وارد می کنن به اعتقاد شما راه دیگه ای وجود نداره که فقط اون آدرسی که من میخوام رو نشون بده؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود از افزونه های سئو استفاده کنید acesef 2 واکنش ها : روناتا و Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر