pariya1420 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 استادان گرامي من سايتم رو اول تو لوكال ساختم همه چيز به نظر اوكي ميومد تا اينكه سايتو آپلود كردم. اولين چيزي كه تغيير كرد اين FreeSlider SP1 بود. توي لوكال با عكسايي كه جايگزين كرده بودم اسلايد ميشد، اما وقتي آپ لودش كردم اين جوري شده.http://ehsandaryoushi.ir/عكس هارو توي همين پوشه modules/mod_freeslider_sp1/assets/images/ گذاشتم اما فرقي نكرد. توي data sourceش هم category رو تنظيم كردم روي يه مجموعه به اسم slider اون خودش شامل دو تا عكسه. اصلا كارم درست بوده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود من عکس ها رو می بینم و مشکلی نیست! هنوز برای شما نشون نمیده؟ کش مرورگر رو کلن پاک کنید و دوباره تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pariya1420 4 ارسال شده در خرداد 92 ممنون از پاسختون. من الان ديگه اين افزونه رو پاك كردم چون واقعا اعصابمو خورد كرده بود! nivo رو نصب كردم. حالا با اون يه مشكل جديد دارم اگه دقت كنيد روي اسلايدر بالا سمت راست نوشته ميشه Nivo Slider و لينك شده به سايت nivo!! حالا اينو نميدونم چيكار كنم. توي تنظيماتشم هيچي نيست. بايد افزونه رو عوض كنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 سلام کد زیر رو به سی اس اس قالبتون اضافه کنید .nivo-imageLink { font-size: 0px;} 1 واکنش ها : pariya1420 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pariya1420 4 ارسال شده در خرداد 92 منظور كلك مرغابيست. مرسي عالي بود.... 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر