diyana 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام بر دوستان خواهشمندم مشکلم رو برطرف کنین. مشکل در تبدیل کامپوننت k2 از 1.5 به 2.5. من سایت مورد نظرم رو به 2.5 تبدیل کردم ولی مطالب داخل k2 رو نمی تونم ببینم . 1 واکنش ها : pedram_na نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود متوجه نمیشم! از جومینا دانلود کردید؟ بر هر دو نسخه جوملا سازگاره هم با 2.5 1 واکنش ها : pedram_na نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedram_na 4 ارسال شده در مهر 93 درود متوجه نمیشم! از جومینا دانلود کردید؟ بر هر دو نسخه جوملا سازگاره هم با 2.5 با سلام من هم همين مشكل رو دارم اول نسخه كي2 رو به آخرين نسخه بروز كردم بعد با جي آپگريد به جوملا 2.5 مهاجرت كردم مطالب جوملا منتقل شد ، اما كي2 منتقل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedram_na 4 ارسال شده در آبان 93 با سلام من هم همين مشكل رو دارم اول نسخه كي2 رو به آخرين نسخه بروز كردم بعد با جي آپگريد به جوملا 2.5 مهاجرت كردم مطالب جوملا منتقل شد ، اما كي2 منتقل نشد با سلام به تمام دوستان عزيز براي حل اين مشكل مراحل زير رو به ترتيب پيش بريد ايشالا كه مشكلتون حل ميشه در نسخه جوملاي 1.5 خودتون ،k2 رو به آخرين نسخه ي خودش بروزرساني كنيد از ديتا بيس خودتون جداول زير را خروجي بگيريد ،دقت كنيد كه خروجيتون بصورت تكست و قابل ويرايش باشه : k2_attachments k2_categories k2_comments k2_extra_fields k2_extra_fields_groups k2_items k2_rating k2_tags k2_tags_xref k2_users k2_user_groups و از روت فولدر media محتويات فولدر k2 را ذخيره كنيد طبق آموزشهاي موجود به جوملاي 2.5 مهاجرت كنيد و پيشوند ديتا بيس نسخه ي 1.5 (jos_) و نسخه ي 2.5 (j25_) رو بخاطر سپرده پس از مهاجرت بدليل عدم انتقال كامپوننت و افزونه ها مجددا بايد همان آخرين نسخه ي k2 كه در جوملا 1.5 بروز رساني كرده بوديد ،در جوملاي 2.5 نصب كنيد جداول k2 كه جديدا ايجاد شده را از ديتا بيس پاك كنيد فايل جداول k2 كه از جوملا 1.5 خروجي گرفته بوديد را به پيشوند جوملاي 2.5 تغيير دهيد (با نوت پد و گزينه replace ... تمامي jos_ به j25_ تبديل شود) پس از اطمينان از تبديل تمامي پيشوندها ، فايل تغيير يافته رو ذخيره و در ديتا بيس ايمپورت كنيد محتويات فولدر k2 را كه در مرحله ي 2 دخيره كرده بوديد ، در فولدر media نسخه ي 2.5 جايگزين كنيد ،اين مرحله براي انتقال تصاوير و فايلهاي k2 مي باشد مجموعه ها و مطالب k2 خود را به حالت public و منتشر شده قرار دهيد چنانچه تمامي مراحل رو درست پيشرفته باشيد بايد به تمامي مجموعه ها و مطالب k2 دسترسي داشته باشيد موفق و پيروز باشيد 2 واکنش ها : رضاقاسمی و Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) ممنون از شما دوست عزیز بهتر بود این مطلب رو در بخش آموزش میزدید در این بخش منتشر شد و تایید شد. لینک تاپیک: http://forum.joomina.ir/topic/28683-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-k2-%D8%A7%D8%B2-15-%D8%A8%D9%87-25/ ویرایش شده آبان 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : pedram_na نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر