poroje 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوستان من سایتمو آپلود کردم ( رو لوکال ساخته بودم ) هیچ مشکلی نبود بعد از 2 روز کامپوننت sh404sef رو نصب کردم اما یکی دو روز بعد لینک های من بهم ریخت و ازهمه بدتر سایتم و قالبمم بهم ریخت باید چیکار کنم؟چرا اینطوری میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام وقتی افزونه مورد نظر رو غیر فعال می کنید حل می شه!؟ ممکنه مشکل از جای دیگری باشه htaccess.txt رو تغییر نام دادید؟ لطفا دمو آنلاین موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام وقتی افزونه مورد نظر رو غیر فعال می کنید حل می شه!؟ ممکنه مشکل از جای دیگری باشه htaccess.txt رو تغییر نام دادید؟ لطفا دمو آنلاین موفق باشید نه غیر فعال کردم درست نشد. بیه چیزی اگه رو لوکال نصب کنم خودشو نشون میده که ببینک دوباره این اتفاق میفته یا نه؟ بیا حتما رو هاست جواب مبده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام با قالب دیگری تست کنید افزونها را یک به یک بررسی کنید که تداخلی ایجاد نکرده باشند (آزمون و خطا) روی لوکال هم می تونید بررسی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در خرداد 92 با سلام با قالب دیگری تست کنید افزونها را یک به یک بررسی کنید که تداخلی ایجاد نکرده باشند (آزمون و خطا) روی لوکال هم می تونید بررسی کنید موفق باشید فک کنم از قالبه راهی نداره انجام بدم با قالبمم همخونی داشته باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود عجیبه که می شنوم sh404 با قالب مشکل داره روی قالب دیگر هم تست کردید ؟ مشکل نبود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر