amir_10x 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام . من یه تازه کار هستم. یک قالب پیدا کردم که خوشم اومده و میخوام سایتم رو روی اون بچینم ولی هر کاری میکنم روی قالب دیفالت جومینا 2.5 اعمال میشه . هم منتشر شده برای همه صفحات کردمش و هم پیش فرض . مثلا اسلاید شوی بالاش رو هر کار میکنم راه نمیفته. اصلا یه توضیح کلی بدین تا بفهمم چی به چیه. ممنونتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leila637 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 (ویرایش شده) لطفا لینک بسته فروشگاهی جومینا با قابلیت پرداخت انلاین را به من ارسال کنید در سایت جومینا هست ولی دانلود نمی شه از سرور نمی تونه پیدا کنه. ویرایش شده مرداد 92 توسط leila637 ابتدا خواندن قوانین تالار ، سپس شروع به فعالیت / سوال جدید در تاپیک جدید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 نقل قول :سلام .من یه تازه کار هستم. یک قالب پیدا کردم که خوشم اومده و میخوام سایتمرو روی اون بچینم ولی هر کاری میکنم روی قالب دیفالت جومینا 2.5 اعمال میشه. هم منتشر شده برای همه صفحات کردمش و هم پیش فرض . مثلا اسلاید شویبالاش رو هر کار میکنم راه نمیفته. اصلا یه توضیح کلی بدین تا بفهمم چی بهچیه. ممنونتون با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید متوجه سوالتون نشدم . یعنی به فرض ماژولی نمایش داده نمیشه روی قالب موردنظرتون یا اینکه نمایش داده میشه ولی عملکرد درستی نداره ؟ اگر مورد اول باشه ممکنه از بابت کش باشه یا انتخاب نادرست موقعیت و اگر مورد دوم باشه ممکنه تداخل داشته باشید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir_10x 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام. ببینین من وقتی جوملا رو نصب میکنم یک قالب رو هم نصب میکنم.وقتی قالب رو انتخاب میکنم تغییراتی که میدم به ظاهر اعمال نمیشه .ولی وقتی قالب دیفالتش رو دوباره انتخاب میکنم میبینم تموم تغییراتم روی این نشون داده میشه. مثلا اسلاید شو قالب کار نمیکنه و ماژول جدید هم که میگذارم نمیاد ولی روی قالب دیفالت میاد.چکار باید بکنم.قالب رو هم از همین سایت گرفتم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود نام قالب چیست؟ سایت تون رو دیدم به نظر درست بود! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر