infoh 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 باسلام من یک قالب را دانلود ونصب کردم ولی هنگام گرفتن پیش نمایش از سایت منوها معلوم نیست و نوشته های پائین سایت چسبیده به بالای سایت هست لطفا راهنمائی کنید عکس پیوست هست در ضمن عکس اصل قالب رو هم گذاشتم آدرس سایت http://shahideaval.gigfa.com با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوست عزیز تا دمو آنلاین ندید نمیشه فهمید مشکل از کجاست موفق باشید 1 واکنش ها : ehsan.kh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید اونچه که از اسکرین شات میشه نتیجه گرفت اینه که یا هیچ محتوایی (ماژول،مطلب،منوو...)ندارید که بخواد چیزی نمایش داده بشه یا اینکه محتوایی دارید و قالب جدیدی رو فعال کردید ولی موقعیت ماژولهاتون رو متناسب با موقعیت های قالب جدید تنظیم نکردید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : ehsan.kh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infoh 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 باسلام من یک قالب را دانلود ونصب کردم ولی هنگام گرفتن پیش نمایش از سایت منوها معلوم نیست و نوشته های پائین سایت چسبیده به بالای سایت هست لطفا راهنمائی کنید عکس پیوست هست سلام باتشکر آدرس سایت http://shahideaval.gigfa.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود مثل اینکه قالب تغیر کرده به جواب مدیران دقت کنید و پاسخ دهید تا راه حل دیگه ای ارائه دهیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infoh 0 ارسال شده در خرداد 92 درود مثل اینکه قالب تغیر کرده به جواب مدیران دقت کنید و پاسخ دهید تا راه حل دیگه ای ارائه دهیم سلام باعرض معذرت قالب همان قالب قبلی شد لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام همانطور که در پست شماره 3 هم گفتم ، شما میبایست نام موقعیت هر ماژول را متناسب با موقعیتهایی که قالبتون میتونه فقط اون موقعیتها رو نشون بده تنظیم کنید مثلا اگر قالبی دارای موقعیت position-0 هست و ماژولی در اون منتشر و نمایش داده شده ممکنه با تعویض قالب ، قالب جدید موقعیت position-0 رو نداشته باشه در اینصورت ماژول را در یکی از موقعیتهای قالب جدید منتشر میکنیم موقعیتهایی رو که هر قالب میتونه ساپورت کنه میتونید در فایل xml هر قالب داخل تگهای position ببینید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : ehsan.kh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infoh 0 ارسال شده در خرداد 92 با سلام همانطور که در پست شماره 3 هم گفتم ، شما میبایست نام موقعیت هر ماژول را متناسب با موقعیتهایی که قالبتون میتونه فقط اون موقعیتها رو نشون بده تنظیم کنید مثلا اگر قالبی دارای موقعیت position-0 هست و ماژولی در اون منتشر و نمایش داده شده ممکنه با تعویض قالب ، قالب جدید موقعیت position-0 رو نداشته باشه در اینصورت ماژول را در یکی از موقعیتهای قالب جدید منتشر میکنیم موقعیتهایی رو که هر قالب میتونه ساپورت کنه میتونید در فایل xml هر قالب داخل تگهای position ببینید موفق و پیروز باشید با سلام ممنون از جواب خوبتون فقط یک مشکلی هست من تونستم موقعیت منوی بالا رو پیدا کنم اما فهرست سمت راست فقط به صورت نوشته میاد و مثل قالب نیست و درضمن فایل ایکس ام ال رو که گفتید هم پیدا نکردم اگه میشه واضح تر بگید اشکال کار من کجاست با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام لطفا" اسپم نکنید و برای دریافت پاسخ صبور و شکیبا باشید ! من متوجه مشکلتون نشدم سایتتون هنوزهم مثل حالت پست اول هستش در مورد فایل xml هم این فایل در روت پوشه قالبتون با نام templateDetails.xml قرار دارد در این فایل اسامی که بین تگهای position قرار دارند نام موقعیتهای قالب هستند اگر با جوملا آشنایی زیادی ندارید میتوانید کتاب زیر را مطالعه کنید http://www.joomina.ir/public-joomla-learning/561-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-25.html موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infoh 0 ارسال شده در خرداد 92 با سلام لطفا" اسپم نکنید و برای دریافت پاسخ صبور و شکیبا باشید ! من متوجه مشکلتون نشدم سایتتون هنوزهم مثل حالت پست اول هستش در مورد فایل xml هم این فایل در روت پوشه قالبتون با نام templateDetails.xml قرار دارد در این فایل اسامی که بین تگهای position قرار دارند نام موقعیتهای قالب هستند اگر با جوملا آشنایی زیادی ندارید میتوانید کتاب زیر را مطالعه کنید http://www.joomina.ir/public-joomla-learning/561-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-25.html موفق و پیروز باشید یا حق سلام من معذرت میخوام سوال من مربوط به یک پست دیگری بود اما من پوشه رو پیدا کردم ولی چیزی متوجه نشدم positions> <position>debug</position> <position>position-1</position> <position>position-2</position> <position>position-4</position> <position>position-5</position> <position>position-7</position> <position>position-9</position> <position>position-10</position> <position>position-11</position> <position>position-12</position> <position>position-15</position> <position>position-16</position> <position>position-17</position> <position>position-18</position> <position>position-19</position> <position>position-20</position> <position>position-21</position> <position>position-22</position> <position>position-23</position> <position>position-24</position> <position>position-25</position> <position>position-26</position> <position>position-27</position> <position>position-28</position> <position>position-29</position> <position>position-30</position> </positions> اگه میتونید توضیح بدید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود خوب اینطور که معلومه بصورت دستی ساخته نشده برای تعیین موقعیت یا باید بصورت دستی آدرس هاتان را ببینید : yourdomain.com/?tp=1 یا یکی یکی برای موقعیت ها ماژول تان را فعال کنید و ببینید کدامیک درست است! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر