hamid.persian 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام خدمت دوستان قصد انجام تغییرات در گزینه های جوملا موقع ثبت نام داشتم برای همین توی فایل ترجمه کامپوننت کاربران جوملا دستکاری کردم بعد از مدتی متوجه شدم قالب مشکل پیدا کرده به اینصورت که رنگ زمینه بخش بخش شده و متن هایی که Bold بودن الان ساده نمایش داده میشه آیا مشکل مربوط به این تغییراته؟؟؟ اگه نه پس چی؟؟؟ لطفا برای رفع مشکل کمک کنید الان نسخه 2.5.11 نصبه. اگه دوباره فایل به روز رسانی رو نصب کنم ممکنه مشکل رفع بشه؟ اگه آره، چطور؟ چون چندبار امتحان کردم و نشد با تشکر فروان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود تغیراتی که گفتید مربوط به css است ایا در همین css دست بردید؟ دمو بدید 2 واکنش ها : dashtchy و hamid.persian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid.persian 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود تغیراتی که گفتید مربوط به css است ایا در همین css دست بردید؟ دمو بدید سلام توی فایل های زیر تغییراتی ایجاد کردم fa-IR.com_users fa-IR.plg_user_profile قبلا هم این مشکل پیش اومده بود ولی با ریستور بک آپ رفع شد!!! الان متاسفانه بک آپ هم ندارم و مجبورم مشکل رو حل کنم منظورتون از دمو چیه؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid.persian 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود تغیراتی که گفتید مربوط به css است ایا در همین css دست بردید؟ دمو بدید ببخشید حواسم نبود آدرس سایت رو ندادم http://www.AtighGasht.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid.persian 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 با تشکر از کمک!!!!!!!!!!!! شما دوستان و عزیزان مشکل رفع شد اگر کسی دیگه این مشکل رو پیدا کرد: مشکل از System - FS Browser Compatibility است با غیرفعالسازی این پلاگین مشکل رفع میشه خداحافظ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر