iran2008 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام . من افزونه Easy File Uploader رو در جوملا 2.5 خودم نصب کردم. حال وقتی یه قایل آپلود میکنم یان ارور رو میده ERROR: The uploaded file type is not permitted.MIME detected by PHP:MIME detected by Browser: application/zip تو تنظیمات مدیریت ماژول هم ک هنگاه کردم این خط ها رو قرمز نوشته PHP Version: 5.3.10. FILEINFO_MIME_TYPE is NOT defined. mime_content_type doesn't exist. This is Windows OS: WINNT. البته من الان تو لوکال دارم کار میکنم و شاید توی هاست چنین مشکلی نباشه . ولی میخوام بدون دلیل این خطا چیه که فایل اپلود نمیشه و راه حلش چی هست ؟ مرسی با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود نوع فایل آپلودی چیست؟ پسوند های مختلف رو امتحان کنید طبق نوشته شاید مشکل از نسخه php هم باشه از ومپ 2.0 استفاده می کنید یا نسخه 2.2؟ 1 واکنش ها : iran2008 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 از ومپ 2 استفاده میکنم و همینطور که حدس میزنم احتمالا باید بخاطر پایین بودن نسخه پی اچ پی ومپ2 باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر