elyas90 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام خدمت استادان عزیز من بعد از نصب ماژول پارسا گلوبال نیوز 2.5 نمی توانم از آن استفاده کنم .با اینکه وضعیت آن فعال می باشد اما هیچ تغییری در سایت ایجاد نمی شود.البته نمی دانم موقعیت ماژول را باید چه چیزی قرار دهم ؟ ممنون می شوم در مورد نحوه استفاده از این افزونه و افزونه های مشابه توضیح دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود به انجمن جومینا خوش آمدید وقتی وارد مدیریت ماژول شوید سمت راست می تونید موقعیت رو از بین موقعیت های قالب تون انتخاب کنیددقت کنید موقعیت قالبی رو که نصبه انتخاب کنید بعد پایین صفحه انتساب به منو دارد که شما از تب کشویی همه رو انتخاب کنید مجموعه هایی که می خواهید مطالب انها در سایت قرار بگیرد رو انتخاب کنید و تنظیمات لازم رو هم انجام دهید و ذخیره کنید 1 واکنش ها : elyas90 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elyas90 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 خیلی ممنون من اینکاری و که شما گفتید انجام دادم اما اصلا تغییری نمی کنه فکر کنم مشکل در انتخاب موقعیت درست باشه .من تازه جملا 2.5.11 فارسی شده توسط جومینا رو نصب کردم وقالب هم قالب پیش فرض هستش وقتی موقعیتهای قالب و نگاه می کنم برای قسمتی که مطالب قرار می گیره نامی انتخاب نشده ؟!لطفا راهنمایی کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elyas90 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 لطفا راهمنمایی کنید بنده تازه کار و مبتدی هستم. من در تمام موقعیتها قرار دادم اما من می خوام بخوام مطالب اصلی سایت قرار بگیره اما در قالب اسمی براش تعیین نشده چه کار کنم بتونم در آن قسمت استفاده بشه و فعلا از قالب پیش فرض جومینا استفاده می کنم؟ ممنون میشم یکی راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در اردیبهشت 92 لطفا راهمنمایی کنید بنده تازه کار و مبتدی هستم. من در تمام موقعیتها قرار دادم اما من می خوام بخوام مطالب اصلی سایت قرار بگیره اما در قالب اسمی براش تعیین نشده چه کار کنم بتونم در آن قسمت استفاده بشه و فعلا از قالب پیش فرض جومینا استفاده می کنم؟ ممنون میشم یکی راهنمایی کنه دوست عزیز برای نمایش هر ماژول در موقعیت مطلب لازم است یک موقعیت در بالای موقعیت مطالب در قالب بسازید. در مورد افزودن موقعیت جدید در انجمن بحث شده. راه دیگر هم این است که از پلاگین ماژول انیور استفاده کنیدو با استفاده از این پلاگین می توانید در مطالب ماژول وارد کنید. در این خصوص نیز در انجمن مفصل بحث شده. کلمه هایی چون ماژول انیور - ساختن موقعیت جدید را در انجمن جستجو کنید. یاعلی 1 واکنش ها : elyas90 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
discover 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 دوست عزیز برای نمایش هر ماژول در موقعیت مطلب لازم است یک موقعیت در بالای موقعیت مطالب در قالب بسازید. در مورد افزودن موقعیت جدید در انجمن بحث شده. راه دیگر هم این است که از پلاگین ماژول انیور استفاده کنیدو با استفاده از این پلاگین می توانید در مطالب ماژول وارد کنید. در این خصوص نیز در انجمن مفصل بحث شده. کلمه هایی چون ماژول انیور - ساختن موقعیت جدید را در انجمن جستجو کنید. یاعلی شما باید به قسمت تنظیمات ماژول برید و در سمت راست پایین گزینه انتخاب صفحات رو تنظیم کنید . این قسمت بطور پیش فرض مقدارنمایش در هیچ کدام از صفحات را دارد. 1 واکنش ها : elyas90 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر