mehrdadkey2 19 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام و احترام همانطور که در عکس زیر مشاهده می کنید شماره صفحات من حالت بد فرمی(عمودی و بدون جلوه) نمایش داده شده است. لطفا بفرمایید چطور آن را اصلاح کنم و به شکل قابل قبولی نمایش دهم. متشکرم سایت مورد اشاره www.amoozeshonline.com 1 واکنش ها : sajjad135 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام این کدها رو به سی اس اس قالبتون اضافه کنید .pagination ul{ margin: 1px auto; padding: 15px 0;} .pagination ul li { margin: 0; padding: 0; display: inline; background: none;} .pagination ul li span{ padding: 2px 5px;} .pagination ul a {padding: 2px 5px;} .pagination ul li { float:right; padding:0 5px;} .pagination { margin:0 auto; text-align:center;} 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در اردیبهشت 92 خیلی ممنون جناب دفاعی درست شد. لطفا در صورتی که براتون امکان داره بفرمایین چطور میتونم شکیل ترش کنم. متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام خدا رو شکر تو همین کلاس هایی که براتون گذاشتم می تونید Border یا رنگ زمینه و سایر کدهای تزئینی رو بکار ببرید کدها رو برای این کلاس ها بنویسید pagination ul li pagination ul a 1 واکنش ها : mehrdadkey2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در اردیبهشت 92 از توجه شما سپاسگزارم متاسفانه من تجربه ای در استفاده از این کدها ندارم. لطفا اگه براتون امکان داره یک نمونه کد بدین من ازش استفاده کنم. خدا خیرتون بده . متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در اردیبهشت 92 در فایل /templates/baran/css/template.css خط 993 pading-right:75px قرار بدید بعد تو خط 996 همین فایل margin-right: 4px; قرار بدید احساس میکنم اینطوری قشنگتر نمایش داده بشه 2 واکنش ها : mehrdadkey2 و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در خرداد 92 ممنون . خیلی بهتر شد در صورت امکان لطفا راهنمایی بفرمایید چطور می توانم به شکل زیر آنرا نمایش دهم. متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود تو همون فایل خط 1016 کد زیر رو پیدا کرده : .pagination ul li و مقدار padding رو به زیر تغیر دهید : padding:0 3px; در خط 1011 کد .pagination ul li span رو پیدا کنید و خاصیت های زیر رو اضافه کنید background:none repeat scroll 0 0 #545691; border:1px solid #333333; color:#fff; padding:0 6px; در خط 1015 کد .pagination ul a رو پیدا کنید و خاصیه های زیر رو بهش اضافه کنید background:none repeat scroll 0 0 #E9E9EB; border:1px solid #999999; در همین مکان مقدار padding رو به این مقدار تعیر بدید padding:0 5px; در آخر همین فایل کد زیر رو هم اضافه کنید .modal {display:none} چند نکته : چون مقدار فضای شما کم بود من حاشیه رو کم دادم و همین باعث شد مثل عکس نشه دوم اینکه گزینه های بعدی و قبلی که در عکس شما فلش هست می تونید در فایل زبان جوملا واقع در language » fa-IR تغیرش بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در خرداد 92 خدا خیرت بده آقای میری . عالی شد . متشکرم فقط الان تنها مشکلش اینه که خطهایی رو زیر اعداد و نوشته ها نشون میده در صورتیکه براتون امکان داره ، لطفا برای برداشتن این خطها هم راهنمایی بفرمایید. سپاسگذارم 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود فقط یه مشکلی هست که بجای کد زیر که در بالا گفتم بذارید : modal {display:none} این کد رو قرار بدید : modal {padding:0 !important;} موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در خرداد 92 خدا خیرت بده آقای میری . عالی شد . متشکرم فقط الان تنها مشکلش اینه که خطهایی رو زیر اعداد و نوشته ها نشون میده در صورتیکه براتون امکان داره ، لطفا برای برداشتن این خطها هم راهنمایی بفرمایید. سپاسگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 خدا خیرت بده آقای میری . عالی شد . متشکرم فقط الان تنها مشکلش اینه که خطهایی رو زیر اعداد و نوشته ها نشون میده در صورتیکه براتون امکان داره ، لطفا برای برداشتن این خطها هم راهنمایی بفرمایید. سپاسگذارم براي حذف خط ها از اين كد استفاده كن text-decoration: none; و يا decoration: none; 2 واکنش ها : mehrdadkey2 و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر