m.s_22 32 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام من دو تا مشکل با منو ساز ARI Ext Menu دارم یکی اینکه زیر منو ها مخفی میشن و دوم نمیتونم عرض ماژول رو بیشتر کنم تا اندازه موقعیت بشه لطفا راهنمایی کنید دمو http://banun.ir/index.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام ابتدا وارد مسیر زیر شوید templates/kh_yasin/css/template.css خط 599 را بصورت زیر ویرایش کنید .box { -moz-box-sizing: border-box; margin-top: 10px; /*overflow: hidden;*/ width: 100%;} خط 609 همین فایل را بصورت زیر ویرایش کنید .box > div { background: none repeat scroll 0 0 #FAFAFA; border: 1px solid #B1B1B1; /*overflow: hidden;*/ padding: 10px;} حالا کدهای زیر را به انتهای فایل modules/mod_ariextmenu/mod_ariextmenu/js/css/menu.min.css اضافه کنید div.ux-menu-container ul.ux-menu li { width: 216px !important; float: inherit; margin: 0 -2px 0 0;}div.ux-menu-container ul { margin: 0 0 0 60px;} موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : sina_ali و m.s_22 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر