probing_online 15 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام من با این قالبی که زدم یه مشکلی دارم این تصویری قسمت بالای قالبمه: حالا زمانی که اسلایدر رو درش قرار می دم چون لبه هاش گرده ازش بیرون می زنه راه حل چیه ؟ دستور css خاصی باید بدم ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام اگر عرض و ارتفاع موقعیتت مقدارش ثابته ، عرض و ارتفاع اسلایدر رو کمتر کن که جا بشه اگر نه ، به دایو موقعیتت padding بده اگر دموی آنلاین قرار بدید بهتر میشه راهنمایی کرد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در اردیبهشت 92 ممنون آقای صفرعلی ببینید لبه های دایو موقعیتی که دارم گرد شده . اما لبه های اسلایدشو گرد نیست به خاطر این لبه هاش بیرون می زنه مثلا اگه بتونم به دایو کلاسی بدم که باعث بشه اسلادشو درونش قرار بگیره مشکل حل می شه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام بنده متوجه منظورتون هستم و عرض کردم خدمتتون ، یا برای اون دایو پدینگ تعریف کنید یا اندازه اسلایدر رو تغییر بدید البته میتونید روی css افزونه هم کار کنید اینطوری کمک زیادی نمیتونم انجام بدم بهتره دموی سایتتون رو قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر