Vahid.D 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام و وقت بخیر. من از افزونه ثبت نام با پیامک که از سرویس «پیامک ایرانیان» استفاده می کنم. فیلد مربوط به موبایل اینجوری ترجمه شده => تلفن و خوب این بعضیا رو به اشتباه میندازه. من هر چی گشتم فایل ترجمه این افزونه رو پیدا نکردم. ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن که از کجا این عبارت رو تغییر بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید از ارسال پست اسپم جدا" خودداری فرمایید و برای دریافت پاسخ صبور و شکیبا باشید ! اگر در فایل ترجمه افزونه وجود نداره در سایر فایلهای افزونه جستجو کنید از فایل xml شروع کنید اگر نبود برید سراغ فایلهای PHP موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Vahid.D 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 پیدا کردم . فایل fa-IR.plg_user_profile.ini در ترجمه های بخش ادمین. سپاس از خودم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر