mehrangan 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام بر همه دوستان من قالب سافت 98 رو برای جوملا 2.5 می خوام اگه تجاری هم باشه اشکال نداره لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام اون قالب بصورت اختصاصی طراحی شده . نگاهی هم به قسمت کپی رایت سایت مذبور بیندازید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 تقریبا قالبی به این شکل سراغ ندارید؟ تجاری هم باشه اشکال نداره کدام سایت قالبهای خوب ارائه می کنه؟ سوال آخرم اینکه منوی درختی سمت راست که سمت راستش آیکن هر مجموعه رو هم داره چطوری در آورده؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود بنده سراغ ندارم می تونید یه سری به جومینا سی ام اس بزنید شاید اونجا باشه در مورد سوال دوم تون از لحاظ css جواب بدیم یا افزونه خاصی میخواین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در خرداد 92 اگر امکانش هست هر دوتا رو توضیح دهید خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود می تونید برای لینک ها background بذارید و بهش position بدید برای اون مورد هم افزونه باید بگیرید البته افزونه زیاده که مجموعه ها رو نشون میده ولی برای هر کدوم عکس داشته باشه رو نمی دونم می تونید دستی وارد کنید راه حلش رو گفتم البته باید به css مسلط باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در تیر 92 از دوستان کسی هست که دقیق تر توضیح بده از طریق کد نویسی لطفا زیر دیپلم صحبت کنید خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما زیر دیپلم؟ وقتی شما سایتی نداشته باشید ما نمی توانیم کدی برای قرار دادن بدیم توضیحی بهتر از این نمیشه داد اونا یک عکس هستند که در پس زمینه لینک قرار می گیرند و در سمت راست گذاشته میشن برای قالب هم می تونید با بنده در تماس باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در تیر 92 خیلی ممنون آقای میری از توجه تون من هم وبسایت دارم و هم قالب رو تقریبا به این شکل گیر آوردم تنها سوالم اینه که چطور سمت راست لینک ها عکس بزارم ممنون می شم پاسخ بگید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما 3باره که توضیح میدم! ادرس سایت را قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر