dj2741 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام و خسته نباشیدخدمت کاربران و اساتید محترممن فروشگاه ساز Virtumart را از joomina.ir دانلود کردمو انرا را نصب کردم ولی الان در سایت وقتی روی گزینه فروشگاه کلیک میکنم با خطای404 - افزونه یافت نشدروبرو میشم در تنظیمات منو صفحه اصلی مربوط به افزونه فروشگاه ساز راانتخاب کردم و مورد دیگه اینکه در صفحه مدیریت هم این نوشته را نشان میدهتوجه, مسیر ایمن خالی است, به دلایل امنیتی بسیار مهم است که شما پوشه رادر مسیری ایجاد نمایید که با آدرس URL قابل دستیابی نباشد, مسیر پیشنهادیما /home2/......../domains/......../vmfiles میباشد و در اخر وقتی روی همسان سازی کلیک میکنم این خطا را میده vmError: forSale Path/Url is not set correct : چند بار هم پاک و دوباره نصبش کردم ولی درست نشدمیشه راهنمایی کنید چطور مشکلات را برطرف کرد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dj2741 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 کسی از دوستان یا مدیران هست بتونه به من کمک کنه؟؟ راستی ورژن جوملا من 2.5.11 و فروشگاه ساز 2.0.2 میباشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parniyan 3 ارسال شده در اردیبهشت 92 کسی از دوستان یا مدیران هست بتونه به من کمک کنه؟؟ راستی ورژن جوملا من 2.5.11 و فروشگاه ساز 2.0.2 میباشد سلام من زیاد اطلاعات ندارم چون مبتدی هستم ولی برای ارور 404 یعنی اون جایی که کلیک میکنین -همون منو- محتویات توش خالیه یعنی باید پر کنیدداخلشو ازمطلب یا هرچیز دیگه ای برای مسیر هم این یه تذکره چون مسیر نصب مشخصه داره میگه یه پوشه توی سی پنل درست کن اینو اونجا آپلود کن که اسم پوشه مشخص نباشه اون ارور بعدیرو هم نممیدونم چیه امیدوارم توضیحم بدرد بخور باشه 1 واکنش ها : dj2741 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dj2741 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 ممنون ولی این کارها را هم کردم درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dj2741 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 با تشکر خودم مشکل را پیدا کردم و حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر