poroje 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوستان وقتی این افزونه رو نصب میکنم این ارور میده چیکار کنم؟ Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ؟/?/public_html/plugins/system/jhackguard/jhackguard.php:33) in /?/?/public_html/plugins/system/disablelogin/disablelogin.php on line 42 وقتی هم disable login رو غیر فعال میکنم ارور از بین میره اما ظاهر سایت بهم میریزه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام پلاگین jhackguard را حذف کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام پلاگین jhackguard را حذف کنید موفق و پیروز باشید یا حق خوب میخوام این پلاگینونصب کنم راهی نداره که نصبش کنم اما ظاهر سایت بهم نریزه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام در مدیریت افزونه پارامترهایی که دارد را فعال و غیر فعال کنید ببینید حل می شه یا خیر...(آزمون و خطا) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر