m.s_22 32 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام من وقتی فوکا گالری رو نصب میکنم قسمت مجموعه ها با این ارور مواجه میشم Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home3/||||||||||||||||||||||/public_html/libraries/joomla/database/database/mysqli.php on line 263 و وقتی مجموعه ای جدید میسازم ساخته میشه اما چیزی نشون نمیده چند بار از پوشه و دیتابیس و... هم حذف و مجدد نصب کردم اما نشده مشکلش کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام در دیتابیستون بررسی کنید ببینید جداول زیر ایمپورت شده اند یا خیر phocagalleryphocagallery_categoriesphocagallery_commentsphocagallery_fb_usersphocagallery_img_commentsphocagallery_img_votesphocagallery_img_votes_statisticsphocagallery_tagsphocagallery_tags_refphocagallery_userphocagallery_votesphocagallery_votes_statistics موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در اردیبهشت 92 جداول زیر موجودند phocagalleryphocagallery_categoriesphocagallery_fb_usersphocagallery_img_commentsphocagallery_img_votesphocagallery_img_votes_statisticsphocagallery_stylesphocagallery_tagsphocagallery_tags_refphocagallery_userphocagallery_votesphocagallery_votes_statistics نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در اردیبهشت 92 جداول رو از وملای دیگه آوردم و ایمپورت کردم درست شد و ارور رفت اما کلمات فارسی رو ?????? مینویسه با اینکه هم موقع ویرایش روی utf_8 قرار دادم و هم بعد از ایمپورت از phpmyadmin گزینه هارو روی یوتیف قرار دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر