ali8014 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام من قالب revista سایت yootheme رو بر روی جوملا ام نصب کردم برای کامل شدن سایتم که سایت مثل سایت www.mostafa3d.com بشه به افزونه zoo نیاز دارم فارسی زیرا خودم بلد نیستم فارسی کنم و فارسی اش هم جایی گیر نیاوردم ممنون میشم دمو فارسی شم اینه www,mostafa3d.com/blog|www.mostafa3d.com/download|www.mostafa3d.com|tutorilas لطفا منو راهنمایی کنید که چجوری مثل این سایت درستش کنم بزرگترین مشکلم الان اینه که فارسی شو ندارم و مشکلات دیگه ای هم دارم مثلا لوگو سایت هر کاری می کنم بزرگ نمیشه ولی مال مسطفی 3دی بزرگه لطفا منو راهنمایی کنید که چجوری اونجوریش کنم ممنونتون میشم کوچیک شما احسان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود در اینجا language pack رو که دانلود کنید زبان فارسی توش هست http://www.yootheme.com/zoo/downloads#free موفق باشید 1 واکنش ها : ali8014 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali8014 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود در اینجا language pack رو که دانلود کنید زبان فارسی توش هست http://www.yootheme.com/zoo/downloads#free موفق باشید ممنونم ببخشید یه سوال دیگر لوگو این قالب رو چطوری بزرگ کنم با افزونه فایر باگ هم کد سی اس اسشو پیدا نکردم لطفا راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali8014 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود در اینجا language pack رو که دانلود کنید زبان فارسی توش هست http://www.yootheme.com/zoo/downloads#free موفق باشید ببخشید یه سوال دیگه آقا این لنگویج ها رو چطوری نصب کنم؟ من هر چقدر گشتم جایی برای نصب نبود؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali8014 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 ببخشید یه سوال دیگه آقا این لنگویج ها رو چطوری نصب کنم؟ من هر چقدر گشتم جایی برای نصب نبود؟! کسی جواب نمی ده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود لطفن اسپم ندید همش 2 ساعت از آخرین پست تون میگذره در صورت تکرار اخطار دریافت خواهید کرد در مورد لوگو دمو بدید در مور نصب می تونید فایل زبان رو در بخش language کپی کرده و در xml آن بین دو تگ language معرفی اش کنید آموزشش هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali8014 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود لطفن اسپم ندید همش 2 ساعت از آخرین پست تون میگذره در صورت تکرار اخطار دریافت خواهید کرد در مورد لوگو دمو بدید در مور نصب می تونید فایل زبان رو در بخش language کپی کرده و در xml آن بین دو تگ language معرفی اش کنید آموزشش هست www.mostafa3d.com این سایت از همون قالبی که من استفاده می کنم استفاده می کند اندازه اش بزرگتر از لوگو پیشفرض است اگر لوگوی بزرگی رو قرار بدم همون کوچیک در میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام آدرس سایت خودتون رو قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : ali8014 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali8014 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام آدرس سایت خودتون رو قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق www.yourdl.ir/mainsite نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام به انتهای فایل mainsite/templates/yoo_revista/css/rtl.css کد زیر را اضافه کنید و مقادیرشون رو به دلخواه خودتون تغییر بدید div#headerbar.grid-block a#logo p img { width: 300px; height: 60px;} موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : محمدحسین میری و ali8014 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر