probing_online 15 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام من با پلاگین jplayer کار می کنم . فقط یه مشکلی دارم فقط صدا اجرا می شه !!!!!! فرمت فیلم : mp4 کد : {mp4}doost01{/mp4} فیلم روی کامپیوتر اجرا میشه ! جوملا 2.5 ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود خوب این طور که معلومه فیلم بصورت تصویری است جی پلیر کار میکنه فقط بصورت صوتی نمایش میده درسته؟ با تمام مرورگر ها همین مشکل دارید؟ اگر بتونید از روی یه سیستم دیگه هم تست کنید عالی میشه شاید مربوط به پلاگین فلش پلیر مرورگر باشه با افزونه ای مثل jw player هم تست کنید ببینید با اون چطوره هنگامی که صوتی بخش میشه روی تصویر چه چیزی نمایش میده؟ 1 واکنش ها : probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در اردیبهشت 92 ممنون از پاسختون با ie و chrom تست کردم همون صفحه سیاه سر جاش می مونه و فقط صدا اجرا می شه jwplayer رو هم پیدا نکردم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود کمی با دقت بیشتری بگردید لطفن http://extensions.joomla.org/extensions/multimedia/multimedia-players/video-players-a-gallery/8156 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود نسخه افزونه افزونه با جوملاتون یکی هست؟ ببینید افزونه تو در تو نباشد و رمز روی آن نباشد و ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در اردیبهشت 92 این با قالبم مشکل داره ! مشکل jplayer رو نمیشه حل کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در اردیبهشت 92 آقای میری یه مشکل عجیب بود!! روی jplayer یه فیلم flv گذاشتم کار کرد!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 نمی باید اینجور باشه شما jw player هم تست کن ببین همین مشکل رو داری یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر