mylove_iman 12 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوستان من نیاز به یک افزونه دارم که بمحض اینکه مطلبی را در سایت ثبت کردم برای همه اعضا من ارسال بشه البته کاملا اتوماتیک ممنون خبرنامه هم ولی مشکل من اینکه اعضا باید مجددا برن عضو خبرنامه بشم و هم اینکه من باید مجددا مطلبم را داخل خبرنامه برای اعضا خبرنامه بفرستم ممنون مجدد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام اینکار رو خبرنامه فقط می تونه انجام بده اگر می خواین اتوماتیک مطالب به کاربرای سایت ارسال بشه بهترین گزینه feedburner محصول جادویی گوگل هستش بدون عضویت کاربران سایتتون امکان ارسال مطالب وجود نداره بالاخره باید بدونیم مطالب باید به کی ارسال بشه اگر خبرنامه هم روی جوملا نصب کنید خودش کاربران ثبت نام کرده رو تشخیص میده 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام بله مطمئنا باید عضو سایت بشن.منظور من این بود که اگر عضو سایت باشن برای دریافت مطالب سایت باید عضو خبرنامه هم بشن که این زیاد جالب نیست ممنون میشم یکم راهنمایتونو برام توضیح بدید یا لینک خبرنامه را که این امکان را داره برام بزارید بازم ممنون از وقتی که گذاشتید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود با خبرنامه acy mailing دیگه نیاز نیست که کاربر در هر دوتا عضو باشند یه پلاگین داره که به طور خودکار کاربران سایت رو به عنوان کاربرانی که در خبرنامه عضو شدند میشناسه ولی اینکه به طور خودکار مطالب رو ارسال کنه تا جایی که یادم بود تو نسخه تجاری این امکان وجود داره باید گبردید نسخه تجاری رو پیدا کنید یا بخریدش 3 واکنش ها : دفاعی، مصطفی صفرعلی و mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوستان من اگر بخوام اخبار جدید چندتا سایت دیگه جز سایت خودمو برا کاربران سایتم بفرستم باید چکار کنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود خوب بستگی داره چطور اخبار سایت های دیگه رو بخواین نمایش بدید خوب دستی وارد کنید که مشکلی نداره اگر بصورت اتومات بخواین فکر کنم با rss بشه کاری کرد البته آزمایش نکردم در هر دو صورت برای اتومات وارد کردن باید نسخه تجاری استفاده کنید 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در اردیبهشت 92 باسلام و تشکر میخوام اخبار جدید سایت های دیگه را بصورت اتوماتیک برای کاربرای سایتم ایمیل کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوستان نسخه تجاری کامپوننت acy mailing را میتونم از کجا خریداری کنم؟؟ببخشید من انقد همه سوالامو میپرسم بهرحال شما آشناتر هستید بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود http://www.acyba.com/ سایت هایی هستند که خرید به دلار رو انجام میدن کافیه سرچ کنید 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام وممنون سایت های خارجی که باید گرین کارت داشته باشم هیچ سایت ایرانی برای این خرید وجود نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود شما جستجو کردی وجود نداشت؟ من بالای 10 سایت که تو زمینه کار میکنن رو میشناسم!!!! به دلیل قوانین انجمن نمی توانم لینک بدم! 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر