dashtchy 5 ارسال شده در اردیبهشت 92 در مرحله 6 جلوتر نمیرد مشکل از کجاست هاستم cpanel است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در اردیبهشت 92 اطلاعات دیتا پیس رو درست وارد میکنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام از جوملای کدام تیم استفاده میکنید؟ منظورتون اینه که با نصب اطلاعات نمونه مشکل دارید یا ...؟ فیلدهای موردنیاز برای اطلاعات سایت را پر کرده اید مثل نام سایت ، آدرس ایمیل و ...؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dashtchy 5 ارسال شده در اردیبهشت 92 اطلاعات دیتا پیس رو درست وارد میکنید ؟ دیتا پیس را درست میزنم مرحله بعد از اطلاعات نمونه نمیرد جلوتر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام خب مرحله بعد از نصب اطلاعات نمونه میشه مرحله حذف پوشه Installation که در جوملا 1.5 میبایست بطور دستی این پوشه را حذف کنید دقت کنید اگر فایل کانفیگ ایجاد نشده آن را بصورت دستی ایجاد کنید اگر باز هم مشکلی داشتید توصیه میکنم جوملا را در لوکال نصب کنید و بعد به روی هاست منتقل کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dashtchy 5 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام خب مرحله بعد از نصب اطلاعات نمونه میشه مرحله حذف پوشه Installation که در جوملا 1.5 میبایست بطور دستی این پوشه را حذف کنید دقت کنید اگر فایل کانفیگ ایجاد نشده آن را بصورت دستی ایجاد کنید اگر باز هم مشکلی داشتید توصیه میکنم جوملا را در لوکال نصب کنید و بعد به روی هاست منتقل کنید موفق و پیروز باشید یا حق [جوملا جدید جدید 2.5.11 فایل کانفیک چطوری دستی ایجاد کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام فایلی به نام configuration.php-dist در بسته جوملا موجود هست که باید تغییر نام دهید به configuration.php و بعد اطلاعاتی از قبیل نام و نام کاربری و پسورد دیتابیس و ... را درش وارد کنید... موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر