sajadhashemlou 4 ارسال شده در دی 89 ببخشيد چطور مي تونم چند تا جوملا رو كه توي يك هاست قرار دارند با هم ادغام بكنم يعني وقتي يك نفر تو يكي از جوملاها عضو شد تو بقيه هم خودكار عضو بشه ممنون ميشم كمك كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز باید یک دیتابیس برای همه سایتها قرار بدید (یعنی دیتابیس بین همه مشترک باشه) اینطوری مطالب و اعضاء و اطلاعاتی که توی دیتا بیس ذخیره میشه در همه سایتها وجود دارد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajadhashemlou 4 ارسال شده در دی 89 نه مطالب متفاوته فقط مي خوام بخش اعضا مشترك باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadali14 4 ارسال شده در دی 89 می تونی از کامپوننت های مدیریت چند سایته استفاده کنی http://extensions.joomla.org/extensions/extension-specific/extensions-specific-non-sorted/6908 البته من خودم تجربه استفاده با اینو ندارم منتها می دونم برای مدیریت مطالب و قسمت و بخش ها در چندین سایت مختلف استفاده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajadhashemlou 4 ارسال شده در دی 89 اين كه پوليه رايگان نيست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 اگر قالب ها با هم فرق نمیکنند نیازی نیست به اینکه چندین جوملا نصب کنید میتونید با یک جوملا همه کاری انجام دهید. در ین مورد باید دیتا بیس ها با هم مرتبط بشن قبلا افزونه هایی برای ارتباط بین دیتابیس های انجمن سازها با جوملا معرفی شده بود ولی تاحالادر این مورد ندیدم و ممکن است موجود باشد. ولی درکل نیازی نیست در یک سایت چندین جوملا نصب کنید مگر بخواهید از قالب های مختلف استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajadhashemlou 4 ارسال شده در دی 89 نه هم قالب ها و هم مطالب و ... همه چيز متفاوته فقط بخش لاگين مي خوام ادغام بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز اگر مدیریت سایتها یکی است میتونید از دیتابیس مشترک استفاده کنید و بخشها و مجموعه ها رو از هم جدا کنید و هر بخش مربوط به هر سایت رو در در اون سایت نمایش بدید که اطلاعات سایتهای دیگه درون اون سایت نمایش داده نشه البته فکر کنم امکان پل زدن بین دیتابیس ها فقط برای تیبل های کاربران وجود داشته باشه چون این ارتباط بین دو سیستم مدیریت محتوای مختلف ایجاد میشه مثل جوملا و مای بی بی ( وقتی برای غریبه ها بشه یعنی برای خودمون نمیشه ) ) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajadhashemlou 4 ارسال شده در دی 89 عزيز من تمام جوملا ها توي يك هاست قرار دارند هر كدوم توي يك ساب دومين من مي خوام بخش لاگينشون ادغام بشه نه چيز ديگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز جوملا یه افزونه رایگان داره به اسم Replication که از دیتا بیس یه مایرور در یک دیتابیس دیگه ایجاد میکنه که برا ی دیتا بیس کارهای گروهی یا یه جور بک آپ از دیتابیس به حساب میاد فکر کنم این افزونه برای تمام دیتابیس و یا از یک تیبل خاص میتونه این کار رو انجام بده من خودم باهاش کار نکردم اما فکر کنم شما بتونید جدول یوزهای سایتتون رو اینطوری با هم ارتباط بدین موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در دی 89 سلام فک کنم jfusion هم بتونه کمکتون کنه. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در دی 89 سلام بنده با اکثر این موارد کار کردم پیشنهاد اول و آخرم SYNK که تجاریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر