رفتن به مطلب
sajadhashemlou

ادغام چند جوملا با هم

پست های پیشنهاد شده

ببخشيد چطور مي تونم چند تا جوملا رو كه توي يك هاست قرار دارند با هم ادغام بكنم

يعني وقتي يك نفر تو يكي از جوملاها عضو شد تو بقيه هم خودكار عضو بشه

ممنون ميشم كمك كنيد

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز

باید یک دیتابیس برای همه سایتها قرار بدید (یعنی دیتابیس بین همه مشترک باشه)

اینطوری مطالب و اعضاء و اطلاعاتی که توی دیتا بیس ذخیره میشه در همه سایتها وجود دارد

موفق باشید

لینک به ارسال

می تونی از کامپوننت های مدیریت چند سایته استفاده کنی

http://extensions.joomla.org/extensions/extension-specific/extensions-specific-non-sorted/6908

البته من خودم تجربه استفاده با اینو ندارم منتها می دونم برای مدیریت مطالب و قسمت و بخش ها در چندین سایت مختلف استفاده میشه

لینک به ارسال

اگر قالب ها با هم فرق نمیکنند نیازی نیست به اینکه چندین جوملا نصب کنید میتونید با یک جوملا همه کاری انجام دهید.

در ین مورد باید دیتا بیس ها با هم مرتبط بشن قبلا افزونه هایی برای ارتباط بین دیتابیس های انجمن سازها با جوملا معرفی شده بود ولی تاحالادر این مورد ندیدم و ممکن است موجود باشد.

ولی درکل نیازی نیست در یک سایت چندین جوملا نصب کنید مگر بخواهید از قالب های مختلف استفاده کنید.

لینک به ارسال

دوست عزیز

اگر مدیریت سایتها یکی است

میتونید از دیتابیس مشترک استفاده کنید و بخشها و مجموعه ها رو از هم جدا کنید و هر بخش مربوط به هر سایت رو در در اون سایت نمایش بدید که اطلاعات سایتهای دیگه درون اون سایت نمایش داده نشه

البته فکر کنم امکان پل زدن بین دیتابیس ها فقط برای تیبل های کاربران وجود داشته باشه چون این ارتباط بین دو سیستم مدیریت محتوای مختلف ایجاد میشه مثل جوملا و مای بی بی ( وقتی برای غریبه ها بشه یعنی برای خودمون نمیشه ) :))

موفق باشید

لینک به ارسال

عزيز من تمام جوملا ها توي يك هاست قرار دارند

هر كدوم توي يك ساب دومين

من مي خوام بخش لاگينشون ادغام بشه

نه چيز ديگه

لینک به ارسال

دوست عزیز

جوملا یه افزونه رایگان داره به اسم Replication که از دیتا بیس یه مایرور در یک دیتابیس دیگه ایجاد میکنه که برا ی دیتا بیس کارهای گروهی یا یه جور بک آپ از دیتابیس به حساب میاد

فکر کنم این افزونه برای تمام دیتابیس و یا از یک تیبل خاص میتونه این کار رو انجام بده

من خودم باهاش کار نکردم اما فکر کنم شما بتونید جدول یوزهای سایتتون رو اینطوری با هم ارتباط بدین

موفق باشید

لینک به ارسال

سلام

بنده با اکثر این موارد کار کردم

پیشنهاد اول و آخرم SYNK که تجاریه

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...