هاشمی 12 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام من این قالب رو نصب کردم ولی چند تا مشکل با این قالب دارم 1- من زیر منو واسه گزینه های منو بالا تعریف کرم ولی حتما باید روی گزینه های منو بالا کلیک کرد و وقتی به صفحه مثلا محصولات رفت اونجا زیر منو ها فعال میشه و قابل مشاهده هست چطوری میشه در همه صفحه ها زیر منو ها قابل دسترس باشه؟ 2- سوال دوم اینکه من هر کاری کردم نتونستم برای این قالب فونت تعریف کنم آخه فونت هایی که در مدیریت قالب میشه انتخاب کرد همشون خارجی هست و چیز جالب نداره و فارسی ها اصلا تغییر نمیکنه من میخوام فونت فارسی براش تعریف کنم چطوری باید این کار رو انجام بدم؟ آدرس سایت: http://winaras.ir/index.php/ منتظر پاسخ های شما هستم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام در مورد سوال اولتون ، اونچه که من تو دموی سایت اصلی دیدم همه چیز طبیعی بود تنظیمات قالب رو بررسی کنید ببینید برای منوها تنظیم خاصی داره یا نه در مورد سوال دوم هم تا حالا چندین بار در انجمن بحث شده برای اینکار میبایست در CSS با استفاده از تگ font-face فونتتون رو ابتدا معرفی کنید و سپس برای قسمتهای مختلف از اون استفاده کنید آموزش استفاده از این تگ داخل انجمن و داخل نت موجوده کمی سرچ کنید قطعا" پیدا خواهید کرد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : هاشمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر