m-amin 0 ارسال شده در دی 89 سلام ب تمامی مدیران و کاربران سایت جومینا ببخشید من دو تا سوال داشتم: 1.چطور میشه کاری کرد که ماژول بازدید کننگان در سایت به صورت hits عمل کنه یعنی کاربر به هر صفحه ای که میره یک بازدید حساب بشه مثل آمار بازدید نیوک.اگه ماژولی هم در این رابطه هست به من معرفی کنید. 2.به عکس زیر نگه کنید. چطور میشه بازدید ادامه مطلب رو تو صفحه ی اول هر پست نمایش داد. من از پلاگین hitcontent_plg استفاده میکنم ولی مشخصات رو تو ادامه مطلب نشون میده. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-amin 0 ارسال شده در دی 89 ترو خدا کارم واجبه.اگه جواب بدید ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در دی 89 سلام اون عكسي رو كه فرستاديد مربوط به كامپوننت كامنت گذاري(فكر كنم joomcomment) هست كه همراهش پلاگين مورد نظر هم هست. پلاگين تنهاي اون شكلي من نديدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 با سلام در هر دو مورد قبلا در انجمن بحث شده... ابتدا جستجو کنید و چنانچه به نتیجه نرسیدید در همین تاپیک پیگیر باشید...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-amin 0 ارسال شده در دی 89 والا من که چیزی پیدا نکردم ولی در کل از اون دو تا سوال سوال زیر برای من مهم تره. 1.چطور میشه کاری کرد که ماژول بازدید کننگان در سایت به صورت hits عمل کنه یعنی کاربر به هر صفحه ای که میره یک بازدید حساب بشه مثل آمار بازدید نیوک.اگه ماژولی هم در این رابطه هست به من معرفی کنید. اگه میتونید کمکم کنیدو. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر