padidehco 9 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوستان من این افزونه را نصب کردم هماهنگی های لازم را نیز با بانک انجام دادم حالا موقع پرداخت این ارور را می ده و به صفحه پرداخت بانک ملت نمیره این هم عکس ارور این هم آدرس خود افزونه http://www.joomina.ir/joomla-extension-bank-commerce/605-bank-mellat.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام سرورتون در ایران هست یا خارج از ایران؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در اردیبهشت 92 سرور تو ایران هست این مشکل را نیز با پشتیبان هاست در میان گذاشتم میگه: در برنامه نویسی خود از تابع nusoap استفاده کنید مورد حل میشود الان باید چی کار کنم؟ چطوری می تونم از این تابع استفاده کنم؟ میشه راهنمایی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در اردیبهشت 92 کسی نیست راهنمایی کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در اردیبهشت 92 یک سال گذشت کسی نمی خواد کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام برادر من یکم صبور باشید یعنی 24 ساعت یکسال حساب میشه؟؟؟ بهتر با برنامه نویس افزونه یا با اقای تهرانی شمسی حاجی پور یا دوستان دیگه مستقیما تماس بگیرید اگر عجله دارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر