phoenix 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام چطور میتونم یک گالری تصاویر به مطالب کا۲ اضافه کنم؟ وقتی از گالری خود کا۲ استفاده میکنم ارور زیر رو میده There was a problem rendering your image gallery. Please make sure thatthe folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tagsexists and contains valid image files. The plugin could not locate thefolder: media/k2/galleries/102 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام تنظیمات پلاگین Simple Image Gallery Pro را بررسی کنید که پوشه تصاویرتون رو به درستی معرفی کرده باشید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phoenix 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام تنظیمات پلاگین Simple Image Gallery Pro را بررسی کنید که پوشه تصاویرتون رو به درستی معرفی کرده باشید موفق و پیروز باشید یا حق میشه منظورتونو از اینکه پوشه تصاویرم رو درست معرفی کرده باشم توضیح بدین؟یعنی دقیقا چیکار باید بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phoenix 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 میشه منظورتونو از اینکه پوشه تصاویرم رو درست معرفی کرده باشم توضیح بدین؟یعنی دقیقا چیکار باید بکنم؟ دوست عزیز ممنون از راهنمایی خوبتون٬ عملیات گام به گامشو از سایت زیر پیدا کردم http://joomlawebdeveloper.jeromeesperanza.com/web-developer-blog-articles/39-joomla-web-developer-and-development-articles/119-uploading-gallery-in-k2-using-simple-image-error-plugin-could-not-locate-folder-mediak2galleries 1 واکنش ها : bartar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر