amini 32 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام من فوکا گالری ر نصب کردم وقتی عکس اضافه میکنی و میخوای تویه سایت اونو ببینی عکس گوچیک رو نشون میده ولی وقتی روش کلیک میکنی عکس رو نشون نمیده و صفحه باز شده حالت خوبی نداره و آیکون هارو نشون نمیده به این لینک برید http://borna-ind.com/fa/%D9%87%DB%8C%D8%AF%D8%B1%D9%88%D9%84%DB%8C%DA%A9/%D8%B4%DB%8C%D8%B1 متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در اردیبهشت 92 من هم قبلا همین مشکل رو داشتم فکر کنم شما اسم مجموعه یا اسم پوشه ای که عکس توش هست رو فارسی دادید که عکس رو نمایش نمیده ی تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام مشکل حل نشد هم اسم مجموعه رو عوض کردم هم اسم منوها رو فرقی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در اردیبهشت 92 پوشه ای که توش عکس هارو میزاری چی؟اونو از فارسی به انگلیسی تغییر بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام اون پوشه ، پوشه خود فوکا گالری هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر