mylove_iman 12 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام و خسته نباشید VT_RealEstate_Template_v1.0.0 من از قالب برای جوملا 1.5 استفاده میکنم.موفق شدم همه قسمتهای قالب را راست چین کنم ولی هر چی سعی میکنم کامپوننت هام راست چین نمیشن.کامپوننت هام مثل لینکهای مفید که جدول داره و یا فرم سازم که بازم جدول داره نمیدونم باید چکار کنم از اونجایی که این قالب زبان اصلی و اونا نیاز نداشتن برخی خاصیت ها را بنویسن (حالت پیشفرض مدنظرشون بوده مثل اینکه جدول چپ چین باشه ) من موفق نشم کامپوننت هامو راست چین کنم .انگاری اوج مشکل من جداولمه چون کامپوننت های مثل جستجو وتماس با ما که جدول ندارن بدون اشکال و راست چین نمایش داده میشن ممنون از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود بر شما دمو آنلاین لطفاً بدهید تا دوستان شما را راهنمایی کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در اردیبهشت 92 متاسفانه آنلاین ندارم. دارم لوکال کار میکنم.هنوز هاس تهیه نکردم.اگه css کامپوننت را بزارم کمکی بهم میکنه؟؟؟ممنون اینم کد.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در اردیبهشت 92 ببخشید اینم فایل . components.css نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اردیبهشت 92 شما این فایل را rtl کردید؟ ای کاش لینک کل قالب را پ.خ می کردید تا حداقل نصب می کردم و بررسی میشد. چون الان مشخص نیست مشکلش از کجاست یا حداقل روی یکی از این هاست های رایگان آپلود می کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در اردیبهشت 92 ببخشید باعث زحمت شدم VT_RealEstate_Template_v1.0.0.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر