bewran 3 ارسال شده در اردیبهشت 92 دوستان سلام من از جوملا 1.5.8 استفادە میکنم وقتی میخوام مطلبی رو ارسال کنم بالای ادیتور سایت پیغام خطای زیر XML Parsing Error at 79:4. Error 7: mismatched tag رو میدە ممنون میشم کمک کنید و مشکل رو برام حلش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود بر شما فکر می کنم فایل xml قالب شما مشکل داشته باشه. یکبار قالب را تغییر بدهید و امتحان کنید ببینید درست میشه یا خیر موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bewran 3 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود بر شما فکر می کنم فایل xml قالب شما مشکل داشته باشه. یکبار قالب را تغییر بدهید و امتحان کنید ببینید درست میشه یا خیر موفق باشید سلام جایگزین کردم جواب نمیدە مشکل پابرجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام با توجه به مسیر تاپیک نمیشه گفت نسخه نگارش جوملاتون اشتباه تایپی هستش ! شما جوملاتون رو به آخرین نسخه جوملا 1.5 یعنی 1.5.26 ارتقا بدید ببینید مشکل حل میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bewran 3 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام با توجه به مسیر تاپیک نمیشه گفت نسخه نگارش جوملاتون اشتباه تایپی هستش ! شما جوملاتون رو به آخرین نسخه جوملا 1.5 یعنی 1.5.26 ارتقا بدید ببینید مشکل حل میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق باسلام من بە نسخە 1.5.26 ارتقا دادم ولی هنوز مشکل پابرجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام ارتقاء را به چه صورت انجام دادید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bewran 3 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام ارتقاء را به چه صورت انجام دادید؟ موفق باشید از طریق کیوت فتپ فایلهارو آپلود کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام یکبار مستقیما از طریق هاست فایل فشرده بسته 1.5.26 را آپلود و توسط ابزارهای هاست اکسترکت کنید (نصب نکنید. بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر