TARLI 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام من از جی کامنت استفاده میکردم ولی از وقتی جوملا رو به 2.5.11 بروزرسانی کردم این افزونه درست کار نمیکنه و هر کاری که کردم درست نشد. حالا میخواستم یه افزونه دیگه مثل جی کامنت به من معرفی کنید. از جی کامنت خیلی راضی بودم. یه افزونه ای میخوام که تواناییهای جی کامنت رو داشته باشه البته جستجو کردم ولی پیدا نکردم ممنون میشم از کمکتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام من از جی کامنت استفاده میکردم ولی از وقتی جوملا رو به 2.5.11 بروزرسانی کردم این افزونه درست کار نمیکنه و هر کاری که کردم درست نشد. حالا میخواستم یه افزونه دیگه مثل جی کامنت به من معرفی کنید. از جی کامنت خیلی راضی بودم. یه افزونه ای میخوام که تواناییهای جی کامنت رو داشته باشه البته جستجو کردم ولی پیدا نکردم ممنون میشم از کمکتون +++ با سلام عزیز کامپوننت جی کامنت نیازی به بروز رسانی ندارد شما کلا پاک کنبد و نسخه جی کامنت 2.5 جوملا رو دوباره نصب کنید با این حال به جز جی کامنت از کامنتو komento جو کامنت کامپوننت کامنت جوملا JXtendedاین 3 رو میتوانید نصب کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود leksoz جان جی کامنت با جوملا 2.5.11 مشکل داره برای حل این مشکل فایل jcomments.php را از ادرس plugins/content/jcomments باز کنید خط if ($context == 'com_content.article') را حدود خط 300 یا کمتر پیدا کنید و با خط زیر جایگزین کنید: if ($context == 'com_content.article' || $context == 'com_content.featured' || $context == 'com_content.category') موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
TARLI 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام وقتی این خط رو تغییر دادم خطای زیر اومد Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /home/talkhosh/public_html/plugins/content/jcomments/jcomments.php on line 293 خط 293 کد زیر رو داره if ($this->params->get('show_frontpage', 1) == 0) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر