seied 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام من از پلاگین plg_socialsharebuttons_v1.1-J15 برای شبکه اجتماعی میخواستم استفاده کنمولی ی مشکلی دارمتو قالب خودم تو صفحه اول لوگو های پلاگین نمایش داده میشه ولی در ادامه مطلب خیر !!!تو تنظیمات پلاگین موقعیت پلاگین رو بالا، پائین و هر دو هم گذاشتم نشون نمیدهنکته :در قالب پیشفرض جوملا JA_Purity و باقی هم در صفحه اول و هم در ادامه مطلب لوگو های پلاگین نمایش داده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seied 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 یکی از دوستان اینو ایمیل کرده بود برای پلاگین ویدیو این کد رو بزارم تو قسمت HTML قالبمگذاشتم و نمایش داده شد در ادامه مطلب <audio controls="controls"> <source src="song.ogg" type="audio/ogg" /> <source src="song.mp3" type="audio/mpeg" /> </audio> دوستان میتونن بافی کدها رو بگن مثلا شبکه اجتماعی بوکمارک و برچسب ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seied 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 دوستان ببخشید من در کل دنبال کدی هستم که بشه باهاشامکان اجرای پلاگین های بخش Contentدر مطلبم اجرا بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر