sajadhashemlou 4 ارسال شده در دی 89 اين اسكريپت واقعا عاليه امتحان كنيداولش هيچي ازش نمي دونستم ولي حالا يه چيزايي مي دونم ميتونم كمكتون بكنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sim 0 ارسال شده در دی 89 من قبل از این تایپیک در خیلی از سایتها جستجو کردم ولی متاسفانه فارسی ساز قسمت مدیریت whmcs را نتوانستم پیدا کنم اگر شما دارید می توانید به من معرفی نمائید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
prolight 4 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز این افزونه تجاریست و بحث در مورد افزونه های تجاری در این انجمن امکانپذیر نیست. با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در دی 89 من قبل از این تایپیک در خیلی از سایتها جستجو کردم ولی متاسفانه فارسی ساز قسمت مدیریت whmcs را نتوانستم پیدا کنم اگر شما دارید می توانید به من معرفی نمائید؟ فارسی موجود نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajadhashemlou 4 ارسال شده در دی 89 نه تا حالا بخش مديريت فارسي نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در دی 89 دوستان عزیز این افزونه در سایت رسمی به فروش می رسد که فکر می کنم در ایران هم با لایسنس به فروش می رسد که کاملاً فارسی می باشد و قسمت مدیریت هم بدون مشکل می باشد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadali14 4 ارسال شده در دی 89 ببخشید قصد تبلیغ ندارم ولی هر که از دوستان خواست اکانت ریسلر با whmcs کاملا به زبان فارسی یک ساله دارم هر که خواست در خدمتم whmcs کاملاً تجاری اونو یا باید بصورت ماهانه بخرید که حدود 16$ در ماه و یا بصورت همیشه که فکر 356$ دلاره البته خیلی از شرکت های هاست ( مثل خوده من ) در صورتی که اکانت ریسلر بخرید بصورت رایگان می تونند با لایسنس بهتون ارایه بدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر