فاطمه 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 jtablesession::Store FailedDB function failed with error number 1054 من این خطا رو در سایت جوملاییم 1.5 با بالا اومدن سایت میدیدم سرچ کردم در یه انجمن گفت بودتیبل مربوطه رو حذف یا تعمیر کنید منم حذفش کردم که دوباره بسازم ولی هنوز همون مشکله حالا باید چیکارکنم؟ براساس متن زیر حذفش کردم!!! I'm using 1.5.7 and had the same problem. myPhpAdmin reported that thejos_session table was marked as "crashed." It gave me only the optionto flush it, which of course didn't work given that the table was markedcrashed. I dumped the table structure of jos_session from another1.5.6 installation, which produced the following: Code: CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos_session` ( `username` varchar(150) default '', `time` varchar(14) default '', `session_id` varchar(200) NOT NULL default '0', `guest` tinyint(4) default '1', `userid` int(11) default '0', `usertype` varchar(50) default '', `gid` tinyint(3) unsigned NOT NULL default '0', `client_id` tinyint(3) unsigned NOT NULL default '0', `data` longtext, PRIMARY KEY (`session_id`(64)), KEY `whosonline` (`guest`,`usertype`), KEY `userid` (`userid`), KEY `time` (`time`)) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام اگر با جدول session مشکل دارید میتونید از دیتابیس جوملای دیگری آن را بردارید و جایگزین جدول فعلی کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : فاطمه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فاطمه 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام اگر با جدول session مشکل دارید میتونید از دیتابیس جوملای دیگری آن را بردارید و جایگزین جدول فعلی کنید موفق و پیروز باشید یا حق ممنون اینکارو کردم ایمپورت نشد! نمیدونم شاید گیرم چیز دیگه است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر