tobasms 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 من این سایت رو دیدم که با جوملا کار شده و یه افزونه و یا هر چیز دیگه ای برای تعداد اخبار روزانه و مجموع اخبار سایتش استفاده کرده من برای سایت خودم که خبری هست نیازمند همچین افزونه ای هستن لطفا راهنمایی کنید افزونه مورد نظر در عکس پیوست شده علامت زده شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام در اون سایت از ماژولی به نام newscount استفاده شده که فک کنم اختصاصی باشه البته این مشابه همونه http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/articles-display/articles-listing/9480 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tobasms 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 از پیگیریتون ممنونم این کاراییش این طوری هست که هر مجموعه رو به صورت جدا و کل مطالب داخلش رو نشون میده که تو پیوست اوردم میخوام مطلب روز رو فقط نشون بده مثل فارس نیوز و چند تا سایت دیگه همین افزونه رو در سایتم نصب کردم که این جوری نشون می ده که بالا توضیح دادم عکس افزونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر