40sec 28 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام من از ماژول امن پاسارگاد که برای جوملا 1.7 نوشته شده استفاده می کنم البته در جوملا 2.5 مشکلی ندارم جز این که این کانتر شماره «1» رو در کنار دکمه ارسال می خوام حذف کنم در کد برنامه این محتوی در input به صورت hidden تعریف شده ولی در سایت نمایش داده میشه!! <input type="hidden" name="content" value='xxx' /> ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام اون عدد رو نمیشه و نباید حذف کنید چون اون عدد نمایش دهنده تعداد محصول هست اگر حذفش کنید ماژول خراب میشه و اطلاعات ناقص به بانک میفرسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در اردیبهشت 92 بله متوجه هستم که حذفش جایز نیست اما راهی هم برای مخفی کردنش نیست چرا hidden در input عمل نمی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 92 این کد رو در سی اس اس قالبتون کپی کنید دیگه عدد یک نمایش داده نمیشه ولی تو سورس صفحه هست و ماژول مشکلی نداره دیگه .right count { display: none; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در اردیبهشت 92 ممنون از شما ولی گویا تاثیری نداشت من این کد رو به ترتیب در سورس سی اس اس های اصلی ریختم به هر حال از شما ممنونم با راهنمایی تون روش کار می کنم ببینم راهی می یابیم یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در مرداد 92 یک راه برای مخفی کردن عدد 1 هست اگر رنگ پس زمینه شما بر فرض سفیده (#ffffff) به جای کد زیر در فایل پی اچ پیِ ماژول <count>1</count> این کد را قرار دهید <count><span style="color:#ffffff">1</span></count> 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما راه کاری که دادید خوبه که شما را راضی کرد اگر دمو آنلاین می دادید شاید می شد براش یه استایل نوشت یا اصلن پنهانش کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر