sahand_th 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام من قالب تابناک را در آدرس www.tasisatnews.ir نصب کرده ام. یک سال هم بی مشکل کارکرده است. چند روزاست که ستون اول از سمت راست به زیر ستون دوم از راست منتقل می شود. در فایر فاکس مشکل ندارد. اما در سایر مرورگرها این به هم ریختگی وجود دارد. ممکن است کسی مرا راهنمایی کند؟ در ضمن کامپوننت سیستم انطباق دهنده ... را هم نصب کردم. اما مشکل حل نشد. ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام ممکنه از یک ماژول یا یک عکس با اندازه نا متناسب باشه اول این موارد رو بررسی کنید اگر نشد اینجا اعلام کنید تا دقیق بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahand_th 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام ممکنه از یک ماژول یا یک عکس با اندازه نا متناسب باشه اول این موارد رو بررسی کنید اگر نشد اینجا اعلام کنید تا دقیق بررسی بشه سلام ممنون از پیگیری شما. نه از این مواردی که شما می فرمایید احتمالاً نیست. چون چیز جدید و خاصی منتشر نکرده ام. در ضمن سه تا ماژول در این ستون است که آنها را منتشر نشده کردم و تکه تکه دوباره منتشر کردم. از همون اول دوباره رفت تو ستون کناری. لطفاً کنترل دقیقتری بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود مطالب هم می تونه مشکل ساز باشه پیشنهاد میکنم تعداد مطالب صفحه اول رو کمتر کنید و یکی یکی غیر فعال و تست کنید چطور شد که اینجور شد؟ متوجه تغیر خاصی که داده باشید نشده اید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر