reza.z 3 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام بنده به دلایلی مجبور شدم افزونه تگ ساز رو پاک کنم و مجددا نصب کنم این افزونه بر چسبی که نصب کردم ورژن دیگری از افزونه قبلی است و با عث شده یه /tag به تمامی برچسب ها افزوده بشه و به همین دلیل برچسب های که در گوگل ثبت شدند با این برچسب ها فرق می کنند و ارور داده میشه چطور میشه این /tag حذف کرد؟ افزونه نصبی بنده RfCloud است البته نسخه ای که قبلا نصب داشتم در جومینا بود که در حال حاظر لینک دانلودش خراب شده در انجمن هم مطرح کردم اما جوابی نگرفتم http://forum.joomina.ir/topic/20005-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-rfcloud-%D9%88-rsform/#entry96451 لطفااااااااا کمک کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام مشکلی نیست یکم وقت بدید گوگل لینک های جدید رو ایندکس میکنه شما می تونید برید تو وب مستر و لینک های مشکل دار رو حذف کنید 2 واکنش ها : reza.z و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza.z 3 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام خسته نباشید جناب دفاعی بنده حدود 10 روز سایتم قطع بوده که با عث شده ارور های زیادی در گوگل ثبت بشه اگر این برچسب هام که حدود 2000 است تو گوگل ارور 404 بخوره روی رتبه سایت تاثیر زیادی خواهد گذاشت شما اگه لطف کنید این دو افزونه که در جومینا برای جوملا 1.5 منتشر شده رو برای بنده بفرستید مشکل بنده حل خواهد شد rsform کامپوننت فرم ساز RfCloud کامپوننت برچسب ممنون از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام http://forum.joomina.ir/topic/20005-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-rfcloud-%D9%88-rsform/#entry96489 موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : reza.z نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza.z 3 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام جناب صفر علی بنده قبلا وارد همین لینک می شدم برای دانلود افزونه ،مشکل اینجاست که دانلود میشه ولی اکستراکت نمیشه گویا فایل خراب است بنده کلا منصرف شدم از دانلود این ورژن و از ورژنی که در حال حاظر نصب است استفاده می کنم فقط چنتا سوال داشتم اول اینکه یه افزونه همراه کامپوننت برچسب ها ارائه میشه که مربوط به xmap هست بنده این افزونه رو نصب کردم اما به آدرس xml مپ هیچ تگی افزوده نشد و همان 1200 لینکی که قبلا وجود داشت موجودند،آیا این افزونه باید لینک تگ ها رو به sitemap=1&view=xml اضافه کنه ؟ در تنظیمات پیشفرض این افزونه ماکزیمم تگ رو 1000 تا تعریف کرده ،بنده حدود 5000 تگ دارم آیا اشکال نداره مقدار پیش فرض رو افزایش بدم؟ و اینکه در گوگل وبمستر حدود 4000 ارور 404 ایجاد شده (10 روز سایت غیر فعال بوده ) که نیمی از این ارور ها مر بوط به تگ ها هستند و اگر این افزونه با همین ورژن نصب باشه نیمی از این ارور ها تا زمان ایندیکس مجدد تگ ها باقی خواهد ماند و حذف لینک تمامی تگ های قبلی در گوگل خیلی سخت است آیا اگر تمامی ارور ها رو در گوگل وبمستر mark az fixed بزنم مشکلی پیش نمیاد؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام در مورد افزایش تعداد تگها فکر نکنم مشکلی درست بشه اما این هم بدانید که زیاد بودن تگها دلیل بر سئوی قوی سایت نیست مهم قدرت منحصربفرد بودن کلمات کلیدی تون هستش حتی اگر تعدادشون خیلی کم باشه در مورد گوگل وبمستر هم مشکلی پیش نمیاد میتونید حذف کنید و گوگل پس از مدتی مجددا" سایتتون رو ایندکس میکنه RSFORM رو براتون اصلاحش کردم میتونید از لینک زیر دانلود کنید http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13675284401.zip password : www.joomina.ir موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : reza.z نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر