hamed98 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام تعداد فایلهای موجود برای دانلود در سایت من زیاد است بنابراین چند صفحه درست شده که کاربر با رفتن به صفحه های بعدی و یا قبلی فایل مورد نظر خود را دانلود می کند ولی مشکل اینجاست که شماره صفحات و یا کلمه بعدی و قبلی داخل هم رفتند و فاصله بین انها از بین رفته است برای مشاهده موصضوع به لینک زیر بروید. لطفا راهنمایی بفرمایید. متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام ابتدا به مسیر زیر بروید components/com_jdownloads/jdownloads_fe.css در خط 203 کد زیر قرار دارد .jd_page_nav ul li { display: inline !important; list-style-type: none !important;} کد بالا را بصورت زیر ویرایش کنید .jd_page_nav ul li { display: inline-block !important; list-style-type: none !important; margin: 0; background: none !important;} موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 با تشکر فراوان چطور می تونم طرح های متفاوتی برای صفحه دانلود کامپوننت جی دانلود داشته باشم آیا از سایتی میشه دانلود کرد یا خیر ؟ یا اینکه چطور می تونم طرحهای موجود را تغییر بدم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام به قسمت Layouts Administration بروید و با توجه به نوع نمایش فایلهاتون یکی از طرحها رو انتخاب کنید و با ویرایش طرحهای موجود یا ایجاد یک طرح جدید ، یک طرح بندی ایجاد کنید برای اینکار باید کمی با html و css آشنایی داشته باشید در همون قسمت ایجاد یا ویرایش ، متن و تصویر راهنما هم قرار دارد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : hamed98 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kingnothing 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام من این کد رو جایگزین کردم ولی کلا اون بخش به هم ریخت. شما این کد رو تست کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام ممکنه به قالبتون بستگی داشته باشه آدرس سایتتون رو قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر