pofaki 0 ارسال شده در دی 89 سلام وخسته نباشید به مدیران انجمن جومینا من یکی از کاربران جدید جومینا هستم . از سایت جوملارت قالب میتراگراند را دانلود کردم -خیلی قالب زیبایی هستش . اما با مرورگر اکسپلورر مشکل داره و قسمت زیر بنر میریزه به هم. ممنون میشم که راهنماییم کنید که چه کار کنم که مشکل برطرف بشه. و اینکه بنر این قالب سه قسمته -چطور میشه یک قسمتش کرد. و چه دلیلی داشته که این قالب را سه قسمت کرده اند. ممنون میشم راهنماییم کنید.نام قالب(mitra_ground) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در دی 89 سلام وخسته نباشید به مدیران انجمن جومینا من یکی از کاربران جدید جومینا هستم . از سایت جوملارت قالب میتراگراند را دانلود کردم -خیلی قالب زیبایی هستش . اما با مرورگر اکسپلورر مشکل داره و قسمت زیر بنر میریزه به هم. ممنون میشم که راهنماییم کنید که چه کار کنم که مشکل برطرف بشه. و اینکه بنر این قالب سه قسمته -چطور میشه یک قسمتش کرد. و چه دلیلی داشته که این قالب را سه قسمت کرده اند. ممنون میشم راهنماییم کنید.نام قالب(mitra_ground) سلام با ie 8 که مشکلی نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 89 با سلام جناب اتحادی برای تسریع لطفا دمو آنلاین بدید که بتونبم کمکتون کنیم . بعدشم میتونید پشتیبانی میترا گراند را از توسعه دهندش بخواهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر