mparvaneh 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام یک فروم میخوام طراحی کنم که محلی باشه برای به اشتراک گذاشتن تجربیات و مشکلات افراد و همچنین افراد بتونن با هم ارتباط برقرار کنن ایا چیزی هست که بشه از اون به صورت اماده استفاده کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود طبق گفته شما که فرم بخواین می تونید از فروم ساز استفاده کنید ولی برداشت دیگه ای کردم به نظرم شما به یک افزونه ی تبادل نظر مثل easy disscus نیاز دارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mparvaneh 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود طبق گفته شما که فرم بخواین می تونید از فرم ساز استفاده کنید ولی برداشت دیگه ای کردم به نظرم شما به یک افزونه ی تبادل نظر مثل easy disscus نیاز دارید از لطف و پاسخ شما کمال تشکر را دارم یک چیزی توی مایه های همین فروم جومینا که الان توش هستیم ، حالا به این قدرت هم نباشه کمی کمتر ایا میشه به راحتی و اماده درست کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام در لینک زیر افزونه های انجمن ساز تحت جوملا رو میتونید ببینید http://extensions.joomla.org/extensions/communication/forum اما اگر انجمن ساز مستقل از جوملا نیاز دارید در بین رایگانها mybb امکانات خوبی داره موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر