mazinani 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 من بسته نصبی قالب Ja_rasite رو گرفتم و نصب کردم ولی زمانی که زبان فارسی رو روی اون نصب می کنم و عنوان ماژول ها رو فارسی میکنم چون از کلاس ماژول first-word استفاده میکنه کلمات فارسی رو برعکس میاره به طوری که مثلاً به جای"ورود کاربر" می نویسه "کاربر ورود". لطفاً اگه کسی میونه راهنماییم کنه چطوری تصحیحش کنم. دمو قالب در سایت اصلی: http://www.joomlart.com/demo/#ja_rasite بسته نصبی رو هم میتونید از takwd.ir دانلود کنید. تصویر مشکل ضمیمه است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام لینک دمو حالت RTL را به درستی نشون نمیده به هر حال فکر کنم با تغییر زیر مشکل حل شود در خط 59 فایل css_60bde.css کد زیر قرار دارد div.ja-moduletable h3 span strong.first-word, div.moduletable h3 span strong.first-word { background: url("../templates/ja_rasite/images/title-brown.gif") no-repeat scroll left top #57212A; color: #FFFFFF; display: inline-block; line-height: 20px; margin: 0 5px 0 0; padding: 0 0 0 10px;} کافیست خط زیر را به کد بالا اضافه کنید float: right; موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mazinani 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 مشکلم حل شد. خیلی ممنون و متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر